ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A

Στο δείπνο της Wine Plus υποκύπτουμε στη γοητεία των αρωματικών φυτών!
Ο executive chef Δημήτρης Τσανανάς τα χρησιμοποιεί στα πιάτα του και εμείς επιλέγουμε κρασιά που ακομπανιάρουν τέλεια την έντονη μυρωδιά ή την πικάντικη γεύση τους.

Φέτος, εναρμονιζόμενοι με το χρώμα trend: millennial pink σας προτρέπουμε να φορέσετε τα ροζ σας!!
Φόρεμα, μπλούζα, πουκάμισο, εσάρπα, γραβάτα ή pochette (!!) κι ελάτε να καλωσορίσουμε αρωματικά το καλοκαίρι!

Dîner en Rosé | La vie en aromes
Πέμπτη 14 Ιουνίου
Sky Bar, 7ος όροφος The Met Hotel


Menu

Πικάντικη ρόκα και σπανάκι με fluid gel καρπουζιού
φρέσκο δυόσμο και spring rolls με Αθωνίτικη φέτα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά
Ψηλές Κορφές 2017, Ε.Ο.Σ. Σάμου
Aetheria λευκός 2017, Semeli


****

Ριζότο με γαρίδες, χυμό ντομάτας,
φρέσκο βασιλικό και μαρμελάδα λεμονιού
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά
L' Esprit du Lac 2017, Κυρ-Γιάννη
Ξινόμαυρο Rosé 2017, Κτήμα Αρβανιτίδη


****

Sorbet νεκταρίνι με σιρόπι δυόσμου

****

Μαύρος χοίρος Όλυμπου* με γλυκάδια
βελούδινη σάλτσα ντομάτας αρωματισμένη με δενδρολίβανο
και μελιτζάνα σε 2 μορφές.
(* η εκτροφή του μαύρου χοίρου γίνεται αποκλειστικά με καρπό ελιάς)
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά
Μαυροκουνδούρα 2015, Κτήμα Αβαντίς
Ammos Nemea 2015, Κτήμα Παλυβου


****

Δίδυμο μους πραλίνας – σοκολάτας σε cannoli, crocan φουντουκιού
με sauce anglaise λεβάντας και παγωτό καφέ espresso


Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο executive chef του ξενοδοχείου The Met Δημήτρης Τσανανάς

Ώρα προσέλευσης: 20:30 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.15
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 39€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το Sky bar, The Met Hotel, τηλ. 2310 017 154

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
Σας προσκαλούμε στη βεράντα του εστιατορίου Ambrosia στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki για να απολαύσουμε "Μια βραδιά με ελληνικές γεύσεις και κρασιά ...
Στο ανοιξιάτικο δείπνο μας, ο Executive Chef του Makedonia Palace Σωτήρης Ευαγγέλου δημιουργεί ένα συναρπαστικό μενού που εξερευνά το γαστριμαργικό ...

Τα θαλασσινά είναι οι πρωταγωνιστές του δείπνου μας.
Ο chef του εστιατορίου Thria Δημήτρης Τασιούλας σχεδίασε ένα μενού βασισμένο στα ...