GR | EN
WINEPLUS ON
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ
NEWSLETTER
LINKS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
HOME WINE PLUS MAGAZINE ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
WINE PLUS ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ WINE CLUB ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΚΡΑΣΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΑΡΜΟΝΙΕΣ ΤΑΞΙΔΙ SPIRITS
WINE PLUS MAGAZINE
Το περιοδικό της WINEPLUS αποκαλύπτει τα μυστικά της απόλαυσης

Το WINE PLUS magazine είναι ένα περιοδικό για το κρασί, τη γαστρονομία, τα spirits, τα ταξίδια και εν γένει τη καλή ζωή, το know how και τα μυστικά της απόλαυσής της.
Κυκλοφορεί κάθε έξι μήνες και διανέμεται δωρεάν από επιλεγμένα σημεία στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα: κάβες, deli, café-bar, εστιατόρια, ξενοδοχεία, βιβλιοπωλεία κλπ. καθώς και με κατ΄ οίκον αποστολή σε επιλεγμένους παραλήπτες.


Wine Plus magazine Νο. 54 - Δεκέμβριος 2017

Στις σελίδες του θα βρείτε:

Ελληνικό κρασί 2017 - Who's Who  Οι άνθρωποι πίσω από τις ετικέτες
Βαγγέλης Γεροβασιλείου
Γιώργος Σκούρας
Κωνσταντίνος Μπουτάρης
Γιάννης Τσέλεπος
Κώστας Λαζαρίδης
Πάρις Σιγάλας
Στέλλιος Μπουτάρης
Σπύρος Λαφαζάνης
Άγγελος Ιατρίδης
Λεωνίδας Νασιάκος

Τα αρώματα του κρασιού
Αρώματα λουλουδιών
Αρώματα βοτανικά και φυτικά
Αρώματα φρούτων
Αρώματα ορυκτώδη
Αρώματα παλαίωσης
Αρώματα ζυμών και βαλσαμικά

Champagne Q&A

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Οινοτουρισμός στην Ελλάδα

Wine Plus Guide

Νόστιμες διευθύνσεις στην Αθήνα
Νόστιμες διευθύνσεις στη Θεσσαλονίκη


Καλή απόλαυση!
 
On line version

Γραφτείτε συνδρομητές στο Wine Plus Magazine πληρώνοντας μόνο τα ταχυδρομικά τέλη.

6 τεύχη: 20€                                    12 τεύχη: 35€
 
Παρακαλούμε αποστείλατε e-mail στη διεύθυνση info@wineplus.gr με τα ακόλουθα στοιχεία:
Όνομα:……………………………Επώνυμο:…………………………………………...
Εταιρεία:………………………………………………………………………………...
Διεύθυνση:……………………………………………………………………………….
……………………………………Πόλη:……………………Τ.Κ…………………….
Τηλέφωνο:………………………...Fax:……………………...E-mail:………………...
 
και την ταχυδρομική επιταγή στη Wine Plus, Καρυωτάκη 5, 54645 Θεσσαλονίκη
 
54 - Δεκέμβριος 2017
53 - Summer 2017
52 - Δεκέμβριος 2016
51 - Summer 2016
50 - Δεκέμβριος 2015
49 - Summer 49
48 - Δεκέμβριος 2014
47 - Summer 2014
46 - Δεκέμβριος 2013
45 - Summer 2013
44 - Δεκέμβριος 2012
43 - summer 2012
42 - Μάρτιος 2012
41 - Δεκέμβριος 2011
40 - Οκτώβριος 2011
39 - Καλοκαίρι 2011
38 - Μάρτιος 2011


37 - Νοέμβριος 2010
36 - Σεπτέμβριος 2010
35 - Μάιος 2010
34 - Φεβρουάριος 2010
33 - Δεκέμβριος 2009
32 - Οκτώβριος 2009
31 - Καλοκαίρι 2009
30 - Απρίλιος 2009
29 - Φεβρουάριος 2009
28 - Δεκεμβριος 2008
27 - Οκτώβριος 2008
26 - Καλοκαίρι 2008
25 - Ιούνιος 2008
24 - Απρίλιος 2008
23 - Φεβρουάριος 2008
22 - Δεκέμβριος 2007
21 - Οκτώβριος 2007
20 - Καλοκαίρι 2007
19 - Ιούνιος 2007
18 - Απρίλιος 2007
17 - Φεβρουάριος 2007
16 - Δεκέμβριος 2006
15 - Οκτώβριος 2006
14 - Καλοκαίρι 2006
13 - Ιούνιος 2006
12 - Απρίλιος 2006
11 | Φεβρουάριος 2006
10 | Δεκέμβριος 2005
09 | Σεπτέμβριος 2005
08 | Ιούλιος 2005
07 | Μάϊος 2005
06 | Μάρτιος 2005
05 | Δεκέμβριος 2004
04 | Οκτώβριος 2004
03 | Ιούνιος 2004
02 | Μάρτιος 2004
01 | Δεκέμβριος 2003
WINE PLUSΚΡΑΣΙΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΤΑΞΙΔΙ...PLUS
WINE PLUS MAGAZINE
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
WINE CLUB
Οι άνθρωποι του κρασιού
Αμπελο-οινικές περιοχές
Ποικιλίες σταφυλιών
Μαθαίνω το κρασί - Wine school
Το κρασί και εμείς
Δοκιμάσαμε...
Οι άνθρωποι της γεύσης
Προϊόντα + γεύσεις
Συνταγές
Deli on the spot
Χαρτογραφώντας τη γεύση
Εστιατόρια, bistrot, wine bars...
Οι άνθρωποι της φιλοξενίας
Ελλάδα
Ευρώπη
Υπόλοιπος κόσμος
Δρόμοι του κρασιού
Ξενοδοχεία
ΑΡΜΟΝΙΕΣ
SPIRITS
WINE PLUS Καρυωτάκη 5, 546 45 Θεσσαλονίκη, Ελλάς
τηλ. 2310 888311, fax 2310 888312 , e-mail: info@wineplus.gr
Design by Redfish Ispirations
Development by Apogee Information Systems