ENG

18ος Χάρτης των Γεύσεων

A A

ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: Σάββατο 6 & Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021
Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στη Helexpo

#mapofflavours #Hartis #wineplus #wine

Όπως γνωρίζετε, λόγω της επιδείνωσης των επιδημιολογικών δεδομένων με την αύξηση των κρουσμάτων του Covid-19, έχει ανασταλεί η λειτουργία όλων των εκθέσεων, ενώ ο ανώτερος αριθμός των παρευρισκόμενων σε μία εκδήλωση, στη Θεσσαλονίκη, έχει περιοριστεί στους μόλις 50. Μέτρα, τα οποία αναμένεται με βεβαιότητα να παραταθούν μέχρι και το τέλος του 2020.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, και προκειμένου να προστατεύσουμε εκθέτες και επισκέπτες από τις αρνητικές συνέπειες που θα είχε μία μεταβολή της τελευταίας στιγμής, αποφασίσαμε να προβούμε έγκαιρα στη μετακίνηση της διοργάνωσης του 18ου Χάρτη των Γεύσεων σε νέες ημερομηνίες, στις αρχές Φεβρουαρίου του 2021, περίοδο στην οποία αναμένεται η επανεκκίνηση της εκθεσιακής δραστηριότητας στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Η Wine Plus, διοργάνωσε στις 6 Ιουλίου 2020 τη 2nd Rosè Grand Tasting @Thessaloniki, με μεγάλη επιτυχία και τηρώντας αυστηρότατα όλα τα μέτρα διασφάλισης της υγείας των συμμετεχόντων.

Με μεγάλη επιτυχία και τηρώντας ακόμη αυστηρότερα μέτρα για τους 50 πλέον συμμετέχοντες, ξεκινήσαμε πριν από λίγες ημέρες την 25η χρονιά λειτουργίας του Wine Club THESSALONIKI’96.

Σας διαβεβαιώνουμε, λοιπόν, ότι με αντίστοιχη συνέπεια και αίσθηση ευθύνης ως διοργανωτές με μακρόχρονη εμπειρία, θα συνεχίσουμε την προετοιμασία για την υλοποίηση ενός πετυχημένου και ασφαλούς για την υγεία όλων των συμμετεχόντων 18ου Χάρτη των Γεύσεων.