ENG

#fineBeing

A A

#finebeing. Αυτός είναι ο τίτλος του βιβλίου του Γιώτη Αγγελίδη, τον οποίο γνωρίσαμε ως Reserve Brands Ambassador της Diageo. Με σπουδές σε Ζαχαροπλαστική, Μαγειρική και Διοίκηση Επιχειρήσεων και προϋπηρεσία 35 χρόνων στον χώρο της Γαστρονομίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στην κουζίνα, στο Bartending, στο F&B και στο Hotel Management συγκέντρωσε στα 16 κεφάλαια του βιβλίου του, τη δικιά του φιλοσοφία ζωής, η οποία συνδυάζει τις έννοιες fine και being. Όπως λέει ο ίδιος: «Για μένα FineBeing είναι η επιλογή να αντιμετωπίζω κάθε μέρα μου με μια θετική στάση ζωής.»

Μέσα από προσωπικές εμπειρίες, περιγράφει την κοσμοθεωρία του, και μας προτρέπει να βρούμε το διό μας «#fineBeing». Να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή, την κάθε δυσκολία, εστιάζοντας στο τι είναι σημαντικό και δίνει νόημα και ομορφιά στην καθημερινότητά μας.

Εκτός από το βιβλίο δημιούργησε και το www.finebeing.gr. Με τις επιλογές Γαστρονομία, Design, Coaching και Βιωσιμότητα στο μενού, καταγράφει ιδέες και προτάσεις που θα μας βοηθήσουν να καλυτερεύσουμε και να αξιοποιήσουμε την κάθε στιγμή.