ENG

Ροζέ Αγιωργίτικα

A A

12 ροζέ Αγιωργίτικα, μονοποιλικιακά και χαρμάνια, ξηρά και ημίξηρα, ήρεμα και αφρώδη

Amalia Rosé - Κτήμα Τσέλεπου
Το ροζέ N.V. αφρώδες κρασί του Γιάννη Τσέλεπου είναι 100% Αγιωργίτικο από τον ορεινό Ασπρόκαμπο Νεμέας οινοποιημένο με την παραδοσιακή μέθοδοςτης  Καμπανίας. Παιχνιδιάρικο χρώμα, επίμονα κορδόνια φυσαλίδων, μύτη με υποψίες μαγιάς που εξελίσσονται σε όχημα για την ανάπτυξη των αρωμάτων βατόμουρου και κερασιού. Η ευχάριστη οξύτητα ισορροπεί τα 10,68 g/l σακχάρων και προσδίδει φρεσκάδα.

Δρυόπη Rosé 2018 - Κτήμα Δρυόπη
Μοντέρνο ροζέ από Αγιωργίτικο από το Κούτσι Νεμέας με ορεκτικό χρώμα και ελκυστικό φρούτο. Εξίσου εκφραστικό είναι και το στόμα, που συνδυάζει όγκο και τραγανότητα σε ένα υπέροχο σύνολο. (Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)

Ορεινός Ήλιος 2018 - Αγιωργίτικο - Semeli
Ακόμη ένα τριανταφυλλένιο ροζέ από Αγιωργίτικο που θα σας κλέψει την καρδιά. Το καθαρό ποικιλιακό του άρωμα θα σας θυμίσει μαρμελάδα φράουλα και βατόμουρο. Βάλτε μια γουλιά στο στόμα σας και θα απολαύσετε τη φρεσκάδα και τον πλούτο του. (Π.Γ.Ε. Κορινθία)

Ροζέ Αγιωργίτικο 2018 - Κτήμα Παπαϊωάννου
Ροζέ από σταφύλια Αγιωργίτικου και αμπελώνες βιολογικής καλλιέργειας της Νεμέας. Μοντέρνο κρασί με εφόδια: το ορεκτικό χρώμα, το οξύ άρωμα, τη φρεσκάδα και τη δροσιστική οξύτητα. (Π.Γ.Ε. Κορινθία)

4-6h Αγιωργίτικο 2018 - Gaia Wines
Η σύντομη κρυοεκχύλιση (4 – 6 ώρες όπως λέει και η ονομασία του) προσφέρει ένα ελκυστικό ανοιχτόχρωμο ροζέ με μύτη κερασιού και αποξηραμένων λουλουδιών, που κορυφώνεται στο στόμα, διαθέτοντας φινέτσα, απόλυτη ισορροπία και τρομακτικό μάκρος. (Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)

14-18h Αγιωργίτικο 2018 - Gaia Wines

Στον αντίποδα του 4-6h, το 14-18h, δηλαδή Αγιωργίτικο μετά από 14-18 ώρες κρυοεκχύλισης, προτείνει ζωηρό χρώμα, απαλή κρεμώδη αίσθηση και άρωμα φραγκοστάφυλου, ωραίο μάκρος και ζωντάνια. (Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)

Οινάνθη Ροζέ 2018 - Γεώργιος Λαφαζάνης Οινοποιητική
Ακόμη ένα ανοιχτόχρωμο ροζέ Αγιωργίτικο με εκφραστικό άρωμα μικρών κόκκινων φρούτων. Ελαφρύ και ευχάριστο, με φοβερό μάκρος, γεμάτο φρέσκα και ξερά λουλούδια στην επίγευση.

Βυσσινόκηπος 2018 - Κτήμα Παλυβού
Θαυμάστε τη ζωηρόχρωμη φορεσιά, αναζητήστε το γλυκό βύσσινο στη μύτη και ξεχαστείτε απολαμβάνοντας την πυκνότητα του στόματος. Το Αγιωργίτικο από ιδιόκτητους αμπελώνες στην Αρχαία Νεμέα είναι υπεύθυνο για την έντονη παρουσία αυτού του κρασιού. (Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)

Στροφιλιά Ροζέ 2018 – Στροφιλιά
Αυτό το ροζέ blend Αγιωργίτικου και Cabernet Sauvignon (60 – 40%) εμφανίζει ωραίο μάκρος και ζωντάνια, μέτριο σώμα και άρωμα φραγκοστάφυλου, καραμέλας αλλά και καρπουζιού. (Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)

Ίριδα Ροζέ 2018 – Cavino
Η νέα ποικιλιακή σύνθεση (50% Αγιωργίτικο, 50% Syrah) δημιουργεί ένα θαυμάσιο, απολύτως ορεκτικό, φωτεινό τριανταφυλλί ροζέ, με τη μύτη να παραπέμπει ευθέως στο τριαντάφυλλο και την ώριμη φράουλα και ευχάριστο όγκο στη γεύση. (Π.Γ.Ε. Αχαΐα)

Ροζέ 2018 - Κτήμα Θεοδωρακάκου
80% Μαρούδι, 20% Αγιωργίτικο. Ένα ημίξηρο ροζέ από το κτήμα της Σπάρτης που εκμεταλλεύεται το φρούτο και των δύο ερυθρών ποικιλιών. Μύτη φραγκοστάφυλου και χαμομηλιού και εξίσου ζωντανό στόμα. Το σώμα είναι ελαφρύ και το μάκρος υπέροχο. (Π.Γ.Ε. Λακωνία)

Ροζέ Κ.Α. 2018 - Κτήμα Θεοδωράκου
60% Κυδωνίτσα, 40% Αγιωργίτικο. Το καινούργιο ροζέ του κτήματος αναμειγνύει λευκές και ερυθρές ποικιλίες και μεθόδους οινοποίησης: η Κυδωνίτσα πατιέται μαζί με Αγιωργίτικο και το αποτέλεσμα γοητεύει με το μπουκέτο ποτ-πουρί: κεράσι, ανθόμελο, εσπεριδοειδή και τη γευστική αρμονία. (Π.Γ.Ε. Λακωνία)

To be continued....