ENG

Χάρτης των Γεύσεων 2022

A A

ΠΟΥ: Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης
Λεωφόρος Στρατού 3, HELEXPO, Θεσσαλονίκη

ΠΟΤΕ: Σάββατο 3 & Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

ΩΡΑΡΙΟ: 12.00 - 20.00

ΠΩΣ: εισιτήριο: 10€ | φοιτητικό: 8€ | εισιτήριο 2 ημερών: 17€
Διάθεση των εισιτηρίων στην είσοδο της εκδήλωσης.

#MapofFlavours22 #Hartis22

www.mapofflavours.gr

Ο Χάρτης των Γεύσεων είναι η σημαντικότερη οινική εκδήλωση στη Βόρεια Ελλάδα.

Από την πρώτη του διοργάνωση, το 2003, μέχρι σήμερα, έχει συμβάλλει ουσιαστικά στην ποιοτική και στοχευμένη επικοινωνία και προώθηση του ελληνικού κρασιού και κατ’ επέκταση στη δημιουργία οινικής παιδείας.

Πλέον, έχει εξελιχθεί σε ιδανική πλατφόρμα συνάντησης του οινικού κόσμου ολόκληρης της Ελλάδας. Οινοποιοί, αποσταγματοποιοί και εισαγωγείς προβάλλουν τα προϊόντα και τη δραστηριότητά τους στους χιλιάδες επισκέπτες: καταναλωτές, πλήθος σημαντικών οινικών προσωπικοτήτων και επαγγελματιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Και για τη 19η διοργάνωσή του,  ο Χάρτης των Γεύσεων θα μεταμορφωθεί σε έναν τεράστιο μαγνήτη που θα συγκεντρώσει όλο τον κόσμο του κρασιού της Ελλάδας, για 2 ημέρες, στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στη HELEXPO.

Ο Χάρτης των Γεύσεων θα υλοποιηθεί σε ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον για εκθέτες και επισκέπτες, με την τήρηση του όποιου υγειονομικού πρωτοκόλλου ισχύει εκείνη τη περίοδο.

Ο Χάρτης των Γεύσεων πραγματοποιείται από τη Wine Plus με την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης, της ΔΕΘ-Helexpo, της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου, του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου και της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων.