ENG

Lenga Wine Spa

A A

Είναι πλέον γνωστό πως το κρασί, εκτός από την ψυχή, ευφραίνει και το σώμα. Με ποιόν τρόπο; Για την ακρίβεια, το μυστικό κρύβεται στα σταφύλια. Οι πολυφαινόλες που βρίσκονται στους φλοιούς τους είναι τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά σε ολόκληρο τον φυτικό κόσμο. Σταματούν τη δημιουργία των… ύπουλων ελεύθερων ριζών, οι οποίες είναι υπεύθυνες για τη γήρανση του δέρματος. Ακόμη, η ρεσβερατρόλη -που βρίσκεται σε υψηλή συγκέντρωση στα σταφύλια- επαναφέρει τη λάμψη, τη φωτεινότητα, τη νεανική όψη και βοηθά στη σύσφιγξη του δέρματος. Εξ’ ου και η πρόταση καλλυντικών από στέμφυλα, κουκούτσια, εκχυλίσματα σταφυλιού!

Το Κτήμα Αβαντίς είναι το πρώτο ελληνικό οινοποιείο που χρησιμοποιεί τα δραστικά συστατικά των σταφυλιών του για να δημιουργήσει μια σειρά καλλυντικών, 100% φυτικών. Και πιο συγκεκριμένα η κυρία του κτήματος, οινολόγος Λένγκα Γρηγοριάδου-Μούντριχα, η οποία έδωσε το όνομά της και στη σειρά, δημιούργησε και μας προτείνει φοβερά προϊόντα για το πρόσωπο, τα μαλλιά, το σώμα.

Από την πρώτη δοκιμή αγάπησα το γαλάκτωμα σώματος από Μαλαγουζιά. Second best η μάσκα υπερ-ενυδάτωσης με αντιρυτιδική δράση. Τελευταία ξετρελάθηκα με το καταπληκτικό serum λάμψης και προστασίας.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο 2 & 3 Φεβρουαρίου, γιορτάζουν τα 10 χρόνια του Lenga Grape Spa και μας προσκαλούν σε ένα εορταστικό διήμερο Ομορφιάς και Κρασιού.

Φανταστείτε το …. Στο Κτήμα Αβαντίς, στον Μύτικα Χαλκίδας, στην Εύβοια, δίπλα στους αμπελώνες και στο οινοποιείο θα εμπιστευτούμε  το κουρασμένο μας πρόσωπο/κορμί σε έμπειρο μασάζ αποτοξίνωσης με κουκούτσια Μαλαγουζιάς! Θα αναζωογονηθεί το πρόσωπό μας με peeling και μάσκα προσώπου από την αντιοξειδωτική σταφυλοθεραπεία των Lenga.

Και στη συνέχεια, λάμπωντας, θα ξεναγηθούμε στους χώρους του κτήματος και θα χαλαρώσουμε δοκιμάζοντας τα πολυβραβευμένα κρασιά τους.

Πληροφορίες: τηλ. 2221055350, www.lengagrapespa.gr, www.avantisestate.gr