ENG

Οινοχόος – Sommelier @Le Monde

A A

O Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, σε συνεργασία με διακεκριμένους Οινοχόους, Γευσιγνώστες και Οινολόγους, προσφέρει το πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης Οινοχόος – Sommelier που ξεκινάει τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος Οινοχόος – Sommelier,  στελεχώνουν εστιατόρια και ξενοδοχεία υψηλού επιπέδου. Με την ειδίκευση που αποκτούν οι απόφοιτοι της LE MONDE, καταφέρνουν σημαντική άνοδο στις πωλήσεις του κρασιού της επιχείρησης που εργάζονται, αφού έχουν τη γνώση να προσφέρουν μία πιο εξειδικευμένη εμπειρία στους πελάτες τους, μέσα από την προώθηση του κατάλληλου κρασιού για κάθε πιάτο.

Στα σύγχρονα εργαστήρια της LE MONDE, οι σπουδαστές μας μαθαίνουν να εκτιμούν και να αναγνωρίζουν ελληνικούς και διεθνείς οίνους μέσα από γευστικές δοκιμές και θεωρητική ανάλυση. Η ολοκληρωμένη και άρτια εκπαίδευση των αποφοίτων μας, τους καθιστά ελκυστικούς στην αγορά εργασίας

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι απόφοιτοι της LE MONDE αποκτούν επαγγελματική ειδίκευση, ενισχύουν την ελκυστικότητα του βιογραφικού τους, μαθαίνουν από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου και έχουν τη δυνατότητα για εγχώρια ή διεθνή καριέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Σπουδών Οινοχόος  -  Sommelier, μπορείτε να επισκεφθείτε το site www.lemondecentre.gr, ή να  επικοινωνήσετε και τηλεφωνικά στο 2104830500.

Ο κόσμος σου σε περιμένει στη LE MONDE!