Η Wine Plus στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τη ΔΕΘ-Helexpo, υποστηρίζει οινικές εκδηλώσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε wine bars/ restaurants της Θεσσαλονίκης κατά την εβδομάδα 26 Φεβρουαρίου – 6 Μαρτίου 2019.
Τα κρασιά της Χαλκιδικής
ΠΟΥ: Señor
Προξένου Κορομηλά 1, Θεσσαλονίκη, τηλ. 231 0250226, www.facebook.com/senorbar/
ΠΟΤΕ: Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, μετά τις 19:00
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: οινολόγος Σταυρούλα Λιάπη
Περισσότερα...
.........................................................................................................................................................
Τα αποστάγματα της 'Oenos'
ΠΟΥ: Oinovate
Συγγρού 5, Θεσσαλονίκη, τηλ. 23140 13774, https://oinovate.gr
ΠΟΤΕ: Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, 20:00
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: οινολόγος Σταυρούλα Λιάπη
Περισσότερα....
.........................................................................................................................................................
Τα κρασιά της 'Μεσήμβριας Οινοποιητικής'
ΠΟΥ: Villa Luna
Αναλήψεως 40, Πανόραμα, τηλ. 2310 340440, www.villa-luna.gr
ΠΟΤΕ: Παρασκευή 1 Μαρτίου, 20:00
Περισσότερα....
.........................................................................................................................................................
Τα Ξινόμαυρα της 'Oenos'
ΠΟΥ: ΖΑΚ
Ν. Πλαστήρα 35, τηλ. 2310 τηλ. 2310 438921, www.facebook.com/zak.bistrot/
ΠΟΤΕ: Δευτέρα 4 Μαρτίου, 20:00
Περισσότερα....
.........................................................................................................................................................
Tsantali Μετόχι Χρωμίτσας: Η ανακάλυψη και δημιουργία ενός μοναδικού αμπελώνα
ΠΟΥ: ΜΕΘΗ Bistro & Wine Bar
Λεωφ. Εθνικής Αντίστασης 65, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 482401, www.facebook.com/MethiWineBar/
ΠΟΤΕ: Τετάρτη 6 Μαρτίου, 20:30
Περισσότερα....