ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022
Εστιατόριο Da Vinci
Hotel Nikopolis Thessaloniki



Καλωσορίζουμε το λυτρωτικό τριώδιο
και τις ξελογιάστρες Απόκριες με ένα απολαυστικό δείπνο.

Ο Executive Chef του Hotel Nikopolis Thessaloniki Στέφανος Σταμίδης
δίνει τη δικιά του «μαγειρική» άποψη στο καρναβάλι,
καρυκεύοντας με μια σύγχρονη ματιά
παραδοσιακά πιάτα καρναβαλιού απ’ όλο τον κόσμο.

Και εμείς επιλέγουμε τα κρασιά
που αναδεικνύουν τα νόστιμα εδέσματα αλλά και αναδεικνύονται από αυτά.

Επιπλέον: τη βραδιά θα ντύσει μουσικά η ερμηνεύτρια Άννα Μπαλάσκα.

Μενού

Welcome wine
αφρώδες ροζέ Demi-sec Αμύνταιο 2020, Amyntas Wines

Η σούπα του καρναβαλιού στο Ρίο
Μαύρα φασόλια / χειροποίητο λουκάνικο με πάπρικα Αριδαίας / σιγοψημένη πανσέτα / πορτοκάλι / φρέσκα μυρωδικά
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Rawditis 2020, Oenops Wines
Ρόζα 2020, Κεχρής (Ρετσίνα, Ονομασία κατά Παράδοση)



Βενετσιάνικα ζυμαρικά
με φρέσκο τυρί ρικότα / kale / σάλτσα κολοκύθας με φασκόμηλο
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Petite Fleur 2021, Παρπαρούσης (Π.Γ.Ε. Αχαΐα)
Chardonnay 2020, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)


Αρνάκι Πελαγονίας -αυτόχθονη φυλή Φλωρίνης - στη γάστρα /
Κρητικός τζουλαμάς / κρέμα πιπεριάς Φλωρίνης /γιαούρτι
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Τσιγκέλω 2019, Rouvalis Wines (Π.Γ.Ε. Πλαγιές Αιγιάλειας)
Scalarea ερυθρός 2018, Boutari (Π.Γ.E. Ηράκλειο)
Καλή Ρίζα 2013, Κυρ Γιάννη (Π.Ο.Π. Αμύνταιο)



Γαλατόπιτα
με ψητά κυδώνια & εσπεριδοειδή
Απόσταγμα Μοσχάτο Αμβούργου, Τσιλιλή


.....................................................................................................................................................

Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε o Executive Chef του Hotel Nikopolis Thessaloniki Στέφανος Σταμίδης

Ώρα προσέλευσης: 20.45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 53€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το Hotel Nikopolis Thessaloniki, τηλ. 2310 401092 (10:00 – 24:00)

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
Εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα
Τρίτη 12 Μαρτίου 2024
Στο αποκριάτικο δείπνο μας, ο chef Δημήτρης Τασιούλας ετοιμάζει
ένα μενού εμπνευσμένο από ...
Εστιατόριο Alfredo’s
Regency Casino Thessaloniki Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024
Salmorejo, chorizo, hamón Ibérico Pata Negra, machego…
Για το πρώτο δείπνο της χρονιάς
ο πολυβραβευμένος ...
Εστιατόριο Salonica
Makedonia Palace
Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Το Χριστουγεννιάτικο δείπνο μας, και φέτος,
έχει την υπογραφή του πολυβραβευμένου ...