ENG

Σεμινάρια - WP Tastings

A A

Ένα παιχνίδι γευστικής αρμονίας με σοκολάτα και κρασί διοργανώνει η Wine Plus, τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, στις 20.00 στο The Met Hotel.


Θα ξεκινήσουμε ανακαλύπτοντας το μυστικό της σοκολατένιας γοητείας, αυτό που κρύβεται στο λεπτό άρωμα και την ακαταμάχητη αίσθηση που μας αφήνει κάθε σοκολατένια μπουκιά καθώς λειώνει στο στόμα μας.

Η συνέχεια περιλαμβάνει ένα παιχνίδι με το οποίο θα αναζητήσουμε τους συνδυασμούς της μαύρης θεάς με λευκά, ροζέ και ερυθρά ξηρά κρασιά από αντιπροσωπευτικές ποικιλίες του ελληνικού αμπελώνα.

Με οδηγό τη χημικό-οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου Μαρία Νέτσικα θα δοκιμάσουμε τις λαχταριστές σοκολατένιες δημιουργίες του executive chef του The Met Hotel Δημήτρη Τσανανά, που παντρεύουν σοκολάτες τύπου γκανάζ, mousse και cremeux με φρούτα, καραμέλα, ελαιόλαδο, ανθό αλατιού, ξηρούς καρπού κ.α.:

-    χειροποίητες mignardises σοκολάτας γάλακτος
-    χειροποίητες mignardises πικρής σοκολάτας
-    γλυφιτζούρι σοκολάτας με μπισκότο και καρύδι
-    μαρέγκα βιολέτας με κρέμα λεύκης σοκολάτας και φρέσκα φρούτα του δάσους
-    μους σοκολάτας με ελαιόλαδο και κεράσι Αμαρένα
-    σοκολάτα The Met με καραμέλα και ανθό αλατιού

δίπλα σε ξηρά κρασιά των ποικιλιών: Ασύρτικο, Chardonnay, Ξινόμαυρο, Αγιωργίτικο, Μαυροδάφνη, Cabernet, Merlot και Syrah.

Η γευστική δοκιμή θα κλείσει με κλασικούς συνδυασμούς σοκολάτας και γλυκών κρασιών.

Info
- ημερομηνία: Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021
- τόπος: The Met Hotel Thessaloniki
- ώρες: 20:00 – 22:00
- κόστος συμμετοχής: 40€

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε με τη Wine Plus: τηλ. 2310 888311, info@wineplus.gr


Πρωτόκολλο λειτουργίας

Βεβαίως, καθώς πλέον ζούμε στη ‘νέα κανονικότητα’ που επιβάλλει η πανδημία, έχουμε εναρμονιστεί με τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται για την προστασία όλων και ταυτόχρονα εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία των δραστηριοτήτων μας. Σε αυτό το πλαίσιο η γευστική δοκιμή θα υλοποιηθεί σε ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον, με την τήρηση του υγειονομικού Covid-free πρωτοκόλλου που ισχύει τη συγκεκριμένη περίοδο για τη διοργάνωση εκδηλώσεων προς αποφυγή της μετάδοσης της πανδημίας.

Πιο συγκεκριμένα:

• Οι συμμετέχοντες φέρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού (να έχουν παρέλθει 14 ημέρες από τη δεύτερη δόση) ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 6 μήνες από τη διάγνωση).
• Ισχύει ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων σύμφωνα με τα ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ το Υγειονομικό Πρωτόκολλο για την υλοποίηση των σεμιναρίων και των γευστικών δοκιμών της Wine Plus καθώς και των συναντήσεων του Wine Club THESSALONIKI’96.

ΑΛΛΑ Σεμινάρια - WP Tastings
Η σεζόν θα ξεκινήσει, όπως πάντα με το βασικό μας σεμινάριο.
Σας προσκαλούμε στη "Γνωριμία με τον κόσμο του κρασιού" που θα σας αποκαλύψει ...
Το βασικό μας σεμινάριο επαναλαμβάνεται τον Απρίλιο!
Θα σας αποκαλύψει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε το ταξίδι στον γοητευτικό ...
Το βασικό μας σεμινάριο επαναλαμβάνεται τον Φεβρουάριο!
Θα σας αποκαλύψει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε το ταξίδι στον ...