ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020
Εστιατόριο Chan, The Met Hotel

Στο πρώτο δείπνο της χρονιάς
ο executive chef Δημήτρης Τσανανάς μας ‘αφηγείται’ τις γευστικές αναμνήσεις του από τον Λίβανο,
καρυκεύοντας με μια σύγχρονη ματιά παραδοσιακά ανατολίτικα πιάτα.


Menu

Ατομικό πιάτο
Μουζαντάρα: φακόρυζο με καραμελωμένο κρεμμύδι και γιαούρτι με κύμινο και lime
Μαλαγουζιά 2019, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)

Sharing
Ταμπουλέ: μαϊντανός, ντομάτα, πλιγούρι, φρέσκο κρεμμύδι, φρέσκο δυόσμο
Κεμπέτ πατάτα: πατατοσαλάτα με πλιγούρι και διάφορα αρωματικά
Χούμους: ρεβίθια, ταχίνι, σκόρδο
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Πλάνο Ασύρτικο 2018, Κτήμα Τέχνη Οίνου (Π.Γ.Ε. Δράμα)
Grenache Rouge 2018, Lykos Wines (Π.Γ.Ε. Εύβοια)


Sharing
Φαλάφελ: ρεβίθια, κρεμμύδι, σκόρδο, κόλιανδρο
Αρναμπίτ: τηγανιτό κουνουπίδι με ταρατούρ
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Κυδωνίτσα 2018, Οινοποιητική Μονεμβασιάς (Π.Γ.Ε. Λακωνία)
Έμμετρος λόγος ροζέ 2019, Tsantali (Π.Γ.Ε. Μακεδονία)


Ατομικό πιάτο
Κάφτα: μοσχαρίσιος & χοίρινος κιμάς σε kebab με 7 μπαχαρικά και μαϊντανό
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Πετάλι Λιάτικο 2017, Οινοποιείο Διαμαντάκη (Π.Γ.Ε. Κρήτη)
Νάουσα 2017, Κτήμα Χρυσοχόου (Π.Ο.Π. Νάουσα)


Όλα τα παραπάνω εδέσματα σερβίρονται με:
Λιβανέζικες πίτες, ελαιόλαδο και ζάαταρ, τουρσιά, ψητά φρέσκα κρεμμυδάκια & ελιές

Ατομικό πιάτο
Μπακλαβάς Λιβάνου: φιστίκι, σταφίδες, σουσάμι και παγωτό καϊμάκι

....................................................................................................................................................

Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο executive chef του ξενοδοχείου The Met
Δημήτρης Τσανανάς

Ώρα προσέλευσης: 20:45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00

Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 39€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Chan, The Met Hotel, τηλ. 2310 017 000

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα

MonAsty Hotel Thessaloniki
Autograph Collection by Marriott International
Πέμπτη 16 Μαΐου 2024
Ανθότυρο και γαλομυζήθρα,
κοπανιστή Κυκλάδων, βολάκι Άνδρου και νιβατό ...
Εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα
Τρίτη 12 Μαρτίου 2024
Στο αποκριάτικο δείπνο μας, ο chef Δημήτρης Τασιούλας ετοιμάζει
ένα μενού εμπνευσμένο από ...
Εστιατόριο Alfredo’s
Regency Casino Thessaloniki Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024
Salmorejo, chorizo, hamón Ibérico Pata Negra, machego…
Για το πρώτο δείπνο της χρονιάς
ο πολυβραβευμένος ...