ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A


Αποκριάτικο Δείπνο της Wine Plus = Γεύση από Καρναβάλι @Greece

Νάουσα, Σοχός, Ξάνθη, Τύρναβος, Πάτρα, Κύθηρα….

Ο executive chef του ξενοδοχείου Στέφανος Σταμίδης
επέλεξε προϊόντα και συνταγές από περιοχές φημισμένων ελληνικών καρναβαλιών.
Σχεδίασε ένα λαχταριστό & σοφιστικέ μενού
με εκλεπτυσμένες & περίεργες συνταγές
που φέρουν την προσωπική, έξυπνη σφραγίδα του.

Και εμείς επιλέξαμε τα ταιριαστά κρασιά/συνοδούς
από κοντινούς, σπουδαίους αμπελότοπους.

Menu

Amuse bouche
Μπουρέκι με κασέρι Σοχού και chorizo σε σούπα γλυκιάς κολοκύθας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Μαλαγουζιά 2017, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Ασπρολίθι 2016, Άγγελος Ρούβαλης (Π.Ο.Π. Πάτρα)


Καβουρμάς Ξάνθης, βελουτέ Μπουρανί (παραδοσιακή τσουκνιδόσουπα Τυρνάβου),
τραγανό αυγό με κανταΐφι
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Παλαιός Άμπελος 2017, Κτήμα Μίγα (Π.Γ.Ε. Τύρναβος)
Άβδηρος ροζέ 2017, Κτήμα Βουρβουκέλη (Π.Γ.Ε. Άβδηρα)


Σαλάτα με παντζάρια και εσπεριδοειδή, τουλουμοτύρι Κοζάνης
και παστέλι από φιστίκια Αιγίνης
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Nouveau 2017 ροζέ, Κτήμα Χρυσοχόου (Π.Γ.Ε. Ημαθία)
Κτήμα Βογιατζή ροζέ 2017 (Π.Γ.Ε. Βελβεντός)


Φραγκόκοτα με βενετσιάνικο παστίτσιο Κυθήρων
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Pinot Noir 2015, Δύο Φίλοι (Π.Γ.Ε. Σιάτιστα)
Νάουσα 2013, Αργατία (Π.Ο.Π.)


Ηπειρώτικη γαλατόπιτα με πράσινο μήλο
και παγωτό από Τεντούρα Πατρών
Μοσχάτος Ρίου Πατρών 2014, Οινοποιία Παρπαρούση (Π.Ο.Π.)

..............................................................................................................................................................

Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε: ο executive chef του ξενοδοχείου Nikopolis Στέφανος Σταμίδης.

Ώρα προσέλευσης: 20.45 - 21.15
Ώρα έναρξης: 21.30

Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 43€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο Nikopolis, τηλ. 2310 401092

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα

MonAsty Hotel Thessaloniki
Autograph Collection by Marriott International
Πέμπτη 16 Μαΐου 2024
Ανθότυρο και γαλομυζήθρα,
κοπανιστή Κυκλάδων, βολάκι Άνδρου και νιβατό ...
Εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα
Τρίτη 12 Μαρτίου 2024
Στο αποκριάτικο δείπνο μας, ο chef Δημήτρης Τασιούλας ετοιμάζει
ένα μενού εμπνευσμένο από ...
Εστιατόριο Alfredo’s
Regency Casino Thessaloniki Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024
Salmorejo, chorizo, hamón Ibérico Pata Negra, machego…
Για το πρώτο δείπνο της χρονιάς
ο πολυβραβευμένος ...