ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A


Αποκριάτικο Δείπνο της Wine Plus = Γεύση από Καρναβάλι @Greece

Νάουσα, Σοχός, Ξάνθη, Τύρναβος, Πάτρα, Κύθηρα….

Ο executive chef του ξενοδοχείου Στέφανος Σταμίδης
επέλεξε προϊόντα και συνταγές από περιοχές φημισμένων ελληνικών καρναβαλιών.
Σχεδίασε ένα λαχταριστό & σοφιστικέ μενού
με εκλεπτυσμένες & περίεργες συνταγές
που φέρουν την προσωπική, έξυπνη σφραγίδα του.

Και εμείς επιλέξαμε τα ταιριαστά κρασιά/συνοδούς
από κοντινούς, σπουδαίους αμπελότοπους.

Menu

Amuse bouche
Μπουρέκι με κασέρι Σοχού και chorizo σε σούπα γλυκιάς κολοκύθας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Μαλαγουζιά 2017, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Ασπρολίθι 2016, Άγγελος Ρούβαλης (Π.Ο.Π. Πάτρα)


Καβουρμάς Ξάνθης, βελουτέ Μπουρανί (παραδοσιακή τσουκνιδόσουπα Τυρνάβου),
τραγανό αυγό με κανταΐφι
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Παλαιός Άμπελος 2017, Κτήμα Μίγα (Π.Γ.Ε. Τύρναβος)
Άβδηρος ροζέ 2017, Κτήμα Βουρβουκέλη (Π.Γ.Ε. Άβδηρα)


Σαλάτα με παντζάρια και εσπεριδοειδή, τουλουμοτύρι Κοζάνης
και παστέλι από φιστίκια Αιγίνης
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Nouveau 2017 ροζέ, Κτήμα Χρυσοχόου (Π.Γ.Ε. Ημαθία)
Κτήμα Βογιατζή ροζέ 2017 (Π.Γ.Ε. Βελβεντός)


Φραγκόκοτα με βενετσιάνικο παστίτσιο Κυθήρων
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Pinot Noir 2015, Δύο Φίλοι (Π.Γ.Ε. Σιάτιστα)
Νάουσα 2013, Αργατία (Π.Ο.Π.)


Ηπειρώτικη γαλατόπιτα με πράσινο μήλο
και παγωτό από Τεντούρα Πατρών
Μοσχάτος Ρίου Πατρών 2014, Οινοποιία Παρπαρούση (Π.Ο.Π.)

..............................................................................................................................................................

Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε: ο executive chef του ξενοδοχείου Nikopolis Στέφανος Σταμίδης.

Ώρα προσέλευσης: 20.45 - 21.15
Ώρα έναρξης: 21.30

Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 43€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο Nikopolis, τηλ. 2310 401092

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
Αφιερώνουμε το επόμενο δείπνο μας στην πληθωρική Ιταλική κουζίνα που πολύ αγαπάμε.
Ο Executive Chef του Hotel Nikopolis Thessaloniki Στέφανος Σταμίδης
δημιουργεί ...
Φρέσκα Chardonnay + Μεσογειακή κουζίνα = Ανανεώνουμε τη γνωριμία μας με το σταφύλι που αγαπάμε!
Ελληνικά Chardonnay που εκφράζουν την περιοχή παραγωγής ...
Σας προσκαλούμε στη βεράντα του εστιατορίου Ambrosia στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki για να απολαύσουμε "Μια βραδιά με ελληνικές γεύσεις και κρασιά ...