ENG

Μαθήματα Μαγειρικής

A A

Ποια είναι τα αγαπημένα antipasti των Ιταλών; Πως φτιάχνουμε τo τέλειo ριζότο; Ποια είναι τα βασικά βήματα για τη δημιουργία ενός νόστιμου κόκορα cacciatore, μιας υπέροχης cremolata; Πόσο εύκολο είναι να παρασκευάσουμε οrecchiette, τα φρέσκα ζυμαρικά της Puglia, στο σπίτι;

Πιστοί στην αρχική μας ιδέα, να παρουσιάζουμε ιδέες και λύσεις από chef με μεγάλη εμπειρία, αλλά προσιτές και εφαρμόσιμες στην κουζίνα του σπιτιού μας, με υλικά από την αγορά της πόλης μας, προτείνουμε το επόμενο Μάθημα Μαγειρικής με τίτλο «Viva Italia! Οι γεύσεις της Ιταλίας».

Θα συναντηθούμε τη Δευτέρα 20 Μαΐου στο εστιατόριο Avenue 48 του ξενοδοχείου The Met για να παρακολουθήσουμε τον Executive Chef Δημήτρη Τσανανά να μας αποκαλύπτει τα μυστικά υλικών και μεθόδων παρασκευής συνταγών της ιταλικής κουζίνας που τόσο αγαπάμε!

Θα μας παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο γεύμα με ορεκτικό, πρώτο πιάτο, κυρίως πιάτο και γλυκό. Θα ακολουθήσει cocktaill με εδέσματα σε μορφή finger food και ταιριαστά κρασιά που θα επιλέξει η χημικός-οινολόγος Μαρία Νέτσικα.

Μενού

Ζεστή σαλάτα με αγκινάρες, κόκκινες πιπεριές, ελιές και pecorino

****

Ριζότο με γαρίδες, χυμό ντομάτας, βασιλικό και μαρμελάδα λεμόνι

****

Στήθος κόκορα cacciatore και πατάτες cremolata

****

Σοκολατένια cannoli με ricotta και coulis φράουλας με δυόσμο


Τα Μαθήματα Μαγειρικής της Wine Plus αρχίζουν στις 7:00 μ.μ., διαρκούν 3 ώρες και συνοδεύονται από ενημερωτικό υλικό.

Το κόστος για την παρακολούθηση των μαθημάτων, το έντυπο με τις συνταγές και το cocktail που ακολουθεί είναι: 20,17€ + ΦΠΑ. Τελική τιμή: 25€

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο 2310 888311 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@wineplus.gr.

ΑΛΛΑ Μαθήματα Μαγειρικής
Ο Δεκέμβριος είναι -σχεδόν- εδώ. Και Δεκέμβριος ίσον Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά. Η Wine Plus στολίζει με γιορτινή χρυσόσκονη -και διάθεση- τα Μαθήματα ...