ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A

Μενού με πιάτα από Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία και Πορτογαλία…
Ο ταλαντούχος executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου
θα μας αποκαλύψει τις δικιές του γεύσεις/ορόσημα των χωρών της Μεσογείου.

Τις γευστικές νότες των λαχταριστών εδεσμάτων ακομπανιάρουν
γοητευτικά λευκά, δυναμικά ροζέ και έντονα ερυθρά κρασιά!


Δευτέρα 29 Μαΐου 2019

Μενού

Welcome
Moscato Artisti, Οινοποιία Γ. Λαφαζάνη

Ελλάδα
Αιγαιοπελαγίτικο λαβράκι ταρτάρ στον χυμό του με κρόκο Κοζάνης
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Βιδιανό 2017, Oenops wines
Chardonnay 2018, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)


Ιταλία
Σπιτικό ραβιόλι λαχανικών «πουτανέσκα»
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Aix 2018, Maison Saint Aix (Α.O.C. Coteaux D'Aix-en-Provence)
Rosé 2018 - Les Quatre Tours (Α.O.C. Coteaux D'Aix-en-Provence)
La Vie En Rose 2018 - Château Roubine (A.O.C. Côtes De Provence)
Pétale De Rose 2017 - La Tour De L'eveque (A.O.C. Côtes De Provence)
Rosado 2017 - Finca Nueva (D.O.C. Rioja)


Γαλλία
Σατωμπριάν και παραλλαγή στα μανιτάρια, πράσινο πιπέρι και αφρό μπεαρνέζ
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Λημνιώνα 2016, Κτήμα Θεόπετρα (Π.Γ.Ε. Μετέωρα)
Scalarea 2013, Boutari (Π.Γ.Ε. Ηράκλειο)

Πορτογαλία
Μολώ σοκολάτας με παγωτό βανίλια και σάλτσα από ζεστό Porto

.....................................................................................................................................................

Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε: ο executive chef του ξενοδοχείου Makedonia Palace Σωτήρης Ευαγγέλου

Ώρα προσέλευσης: 20.45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00

Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 50€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Salonica του ξενοδοχείου Makedonia Palace, τηλ. 2310 897176

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
Πέμπτη 4 Ιουλίου Sky Bar, The Met hotel
Στο τελευταίο δείπνο της σεζόν, ο executive chef του The Met Hotel Δημήτρης Τσανανάς θα μας παρουσιάσει τη δικιά του ...
Σας προσκαλούμε στο εστιατόριο Ambrosia του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki
για να απολαύσουμε μια βραδιά με ελληνικές γεύσεις και κρασιά αστέρια! ...
Στο Χριστουγεννιάτικο δείπνο μας,
ο Executive Chef του Makedonia Palace
Σωτήρης Ευαγγέλου
δημιουργεί ένα συναρπαστικό γιορτινό μενού.
Ακαταμάχητα ...