Μενού
Tartare τσιπούρας | λευκός ταραμάς | μοσχολέμονο | δυόσμος
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Μαλαγουζιά 2022, Κτήμα Αρβανιτίδη (Μαλαγουζιά – Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Φιλέρι 2022, Nestor Wines ( Φιλέρι – Π.Γ.Ε. Τριφυλία)
Roseus 2022, Garalis Winery (Μοσχάτο Αλεξανδρείας / Λημνιό)
Τρίχρωμα ντοματίνια | φέτα σε panko | θρούμπι |
σεντόνι μαϊντανού |κρεμμύδι τουρσί
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Ασύρτικο 2022, Κτήμα Χατζημιχάλη (Ασύρτικο – Π.Γ.Ε. Κοιλάδα Αταλάντης)
Barbera Rosé 2022, Οίνος Γρηγοριάδη (Barbera – Ποικιλιακός Οίνος)
Κτήμα Θεόπετρα Rosé 2022, Κτήμα Θεόπετρα (Λημνιώνα / Syrah – Π.Γ.Ε. Μετέωρα)
Καβουρδισμένο Κους Κους | πεσκανδρίτσα | ντομάτα | λεμονόχορτο
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Κυδωνίτσα Διάσελο 2022, Κτήμα Παλυβού (Κυδωνίτσα – Ποικιλιακός Οίνος)
Ζωηφόρος 2022, Μεσημβρία Οινοποιητική ( Syrah/Cabernet Sauvignon – Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Ροζέ Αγιωργίτικο 2022, Κτήμα Παπαϊωάννου (Αγιωργίτικο – Π.Γ.Ε. Κορινθία
Φαγκρί σοτέ | μαυρομάτικα φασόλια | πικάντικο λουκάνικο |
λάδι λευκής καλοκαιρινής τρούφας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Ήδυσμα Δρυός Chardonnay 2022, Κτήμα Τέχνη Οίνου ( Chardonnay – Π.Γ.Ε. Δράμα)
Ορεινός Ήλιος 2022, Σεμέλη (Αγιωργίτικο – Π.Γ.Ε. Κορινθία)
Αγκαθωτό 2021, Κυρ Γιάννη (Ξινόμαυρο – Π.Γ.Ε. Μακεδονία)
Κρέμα γιαουρτιού | μελωμένα ροδάκινα | φρέσκο θυμάρι
.....................................................................................................................................................
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε: ο executive chef του ξενοδοχείου The Met Δημήτρης Τσανανάς
Ώρα προσέλευσης: 20.30 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 43€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το Sky Bar του ξενοδοχείου The Met, τηλ. 2310 017154