ENG

Wine Plus guide 2021 – Οι Ελληνικές ποικιλίες αμπέλου

Το Wine Plus magazine είναι ένα free press υψηλής αισθητικής που ασχολείται με το κρασί, τη γαστρονομία, τα spirits,
τις οινογαστρονομικές περιηγήσεις.

Κυκλοφορεί από το 2003 και διανέμεται ευρέως, πάντα δωρεάν, από επιλεγμένα σημεία στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα: κάβες, deli, café-bar, εστιατόρια, ξενοδοχεία, βιβλιοπωλεία κλπ. καθώς και με κατ΄ οίκον αποστολή σε επιλεγμένους παραλήπτες.

Από το 2016 παράλληλα με το Wine  Plus magazine κυκλοφορούν οι Wine Plus guides.
Ειδικές εκδόσεις που καταγράφουν τον Ελληνικό αμπελώνα και τα κρασιά του ακολουθώντας την πρακτική των σύγχρονων οδηγών οινοτουρισμού.

Wine Plus guide 2021 – Οι Ελληνικές ποικιλίες αμπέλου

Ασύρτικο, Βηλάνα, Βιδιανό, Κυδωνίτσα, Μαλαγουζιά, Μοσχάτο λευκό, Μοσχάτο Αλεξανδρείας, Ντεμπίνα, Ρομπόλα, Σαββατιανό.

Μοσχοφίλερο, Ροδίτης.

Αγιωργίτικο, Λημνιό, Λημνιώνα, Μαντηλαριά, Μαύρο Μεσενικόλα, Μαυροδάφνη, Μαυροτράγανο, Ξινόμαυρο.

Στον Wine Plus guide 2021 περιγράφουμε 20 ελληνικές ποικιλίες αμπέλου.
Λευκές, ερυθρωπές και ερυθρές.

Τις πιο διαδεδομένες αλλά και ορισμένες σπάνιες, οι οποίες σώθηκαν από την εξαφάνιση χάρη στις προσπάθειες και την επιμονή των Ελλήνων οινοποιών.

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τις ίδιες και τα κρασιά τους.

Καλή απόλαυση!
Μαρία Νέτσικα

Μπορείτε να ξεφυλλίσετε την online έκδοση και σε λίγες ημέρες να αναζητήσετε την έντυπη στα σημεία διανομής.
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΕΥΧΗ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Γραφτείτε συνδρομητές πληρώνοντας μόνο τα ταχυδρομικά τέλη









6 TEYXH
20€
12 ΤΕΥΧΗ
35€
Ταχυδρομική επιταγή στην Wine Plus Καρυωτακη 5, 54645 Θεσσαλονίνκη