Το
Wine Plus magazine είναι ένα free press υψηλής αισθητικής που ασχολείται με το κρασί, τη γαστρονομία, τα spirits,
τις οινογαστρονομικές περιηγήσεις.
Κυκλοφορεί από το 2003 και διανέμεται ευρέως, πάντα δωρεάν, από επιλεγμένα σημεία στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα: κάβες, deli, café-bar, εστιατόρια, ξενοδοχεία, βιβλιοπωλεία κλπ. καθώς και με κατ΄ οίκον αποστολή σε επιλεγμένους παραλήπτες.
Από το 2016 παράλληλα με το Wine Plus magazine κυκλοφορούν οι
Wine Plus guides. Ειδικές εκδόσεις που καταγράφουν τον Ελληνικό αμπελώνα και τα κρασιά του ακολουθώντας την πρακτική των σύγχρονων οδηγών οινοτουρισμού.
Wine Plus magazine – Summer 2024'Greek Wine & Gastronomy From A to Z' Dear readers,
This issue of the Wine Plus magazine
is a tribute to our passion for Greek wines and exquisite Greek products.
In a glossary with 350 entries we give you information on:
- wine making & ageing techniques,
- well-known and rare Greek grape varieties,
- Greek viticultural regions,
- words to describe the experience that wine offers us,
- well-known and rare Greek food products.
I wish you a pleasant journey through its tasty pages.
Maria Netsika
On line version / Ξεφυλλίστε τον οδηγό
online και σε λίγες ημέρες αναζητήστε τον σε επιλεγμένα σημεία σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Σημεία διανομής: Αναζητήστε το έντυπο Wine Plus magazine και τους Wine Plus guides, δωρεάν, σε επιλεγμένα σημεία διανομής στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και την υπόλοιπη επικράτεια.