ENG

EggInox

10/08/2022

Πρωτοποριακή πινελιά στην ποιότητα του κρασιού.

Το σχήμα του αυγού επιτρέπει το κρασί να βρίσκεται σε μόνιμη κίνηση, με σκοπό η οβάλ inox δεξαμενή να αναδείξει  την έκφραση του terroir.   

Ο σχεδιασμός των δεξαμενών EggInox φέρνει μια εκλεπτυσμένη και καινοτόμο πινελιά με σεβασμό στην πρώτη ύλη, αλλά και πολλά πλεονεκτήματα για την παραγωγή και την ποιότητα, τόσο των λευκών όσο και των ερυθρών κρασιών. Οι δεξαμενές αυτές φέρνουν όλα τα πλεονεκτήματα των συμβατικών δεξαμενών από ανοξείδωτο χάλυβα, όπως ευκολία εσωτερικού και εξωτερικού καθαρισμού (και με δυνατότητα χρήσης ατμού), καθώς και εύκολο χειρισμό της δεξαμενής.

Η ανάδευση των οινολασπών είναι φυσική, η χρυσή τομή εντοπίζεται στον εσωτερικό  σχεδιασμό σε σχήμα αυγού, όπου η φροντίδα της πρώτης ύλης και των ισορροπιών είναι μοναδική και αναλλοίωτη.

Η δεξαμενή EggInox δεν έχει άμεση επίδραση στη δομή και το PH του κρασιού, αλλά συνεισφέρει στην αύξηση της πολυπλοκότητας τονίζοντας τη γεύση.

Eίναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304, ενώ η εσωτερική επιφάνεια είναι γυαλισμένη με BA και με ελάχιστη τραχύτητα για διευκόλυνση της αφαίρεσης τρυγιών. Χάρη στο σχετικά μικρό βάρος της είναι εύκολη στη μετακίνηση. Επιπλέον μπορεί να ελεγχθεί η θερμοκρασία με πρόσθετη πλάκα ψύξης.

Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη, για οινοποίηση, παλαίωση ή και αποθήκευση του κρασιού κάτω από βέλτιστες συνθήκες υγιεινής.

Πληροφορίες: www.tcgroup.gr
A A