ENG

Οινοξένεια 2024

A A

11 χρόνια Φεστιβάλ Οινοξένεια:
Γεφυρώνοντας την πόλη με την ύπαιθρο και τον πολιτισμό με τη γαστρονομία και το κρασί

21 - 31 Αυγούστου 2024
Αιγιάλεια και Καλάβρυτα

Αμπελώνες - Γέφυρες είναι το κεντρικό μήνυμα του φεστιβάλ Οινοξένεια που έρχεται για 11η χρονιά να γεμίσει με ακούσματα, γεύσεις, αρώματα, γαστρονομία, κρασί, τέχνη και πολιτισμό την Αιγιάλεια και τα Καλάβρυτα. Μια πληθώρα εκδηλώσεων θα γεφυρώσει τις πόλεις με την ύπαιθρο, τα ορεινά χωριά με την παραθαλάσσια ζώνη της Αιγιάλειας, αποδεικνύοντας ότι ο πολιτισμός, η καινοτομία, η συνεργασία και η δημιουργικότητα δεν είναι προσόν μόνο των μεγάλων πόλεων.

Από τις 21 έως τις 31 Αυγούστου, οι πόρτες και τα παράθυρα των Οινοξενείων ανοίγουν διάπλατα υποδεχόμενα τους επισκέπτες και κατοίκους σε ένα πλούσιο εορταστικό δεκαήμερο.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ τα επισκέψιμα οινοποιεία των Πλαγιών Αιγιάλειας διοργανώνουν πλήθος δράσεων για μικρούς και μεγάλους όπου η φαντασία και η αγάπη για τη φύση δημιουργούν μικρά θαύματα: αφηγήσεις παραμυθιών, μαγειρικά event, γευσιγνωσίες, μουσικά δρώμενα, βραδιές πολιτισμού και ιστορίας, περιηγήσεις στους αμπελώνες, σεμινάρια φωτογραφίας, διαδραστικά παιχνίδια στη φύση και πολλές άλλες εκπλήξεις.

www.oinoxeneia.gr