ENG

2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Δράμας

A A

Ο Δημοτικός Κήπος Δράμας θα φιλοξενήσει το 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Δράμας, ένα γαστρονομικό γεγονός που προωθεί την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και των προϊόντων του Νομού Δράμας. Το φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 22 έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2023 και διοργανώνεται από την Ένωση Ξενοδόχων Δράμας, το Επιμελητήριο Δράμας και τον Σύλλογο Επισιτιστών Δράμας.

Το 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Δράμας αναμένεται να αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία για τους επισκέπτες να εξερευνήσουν τις γεύσεις της περιοχής, αλλά και να γνωρίσουν τα πολύτιμα τοπικά προϊόντα του Νομού Δράμας. Παράλληλα, σε επιλεγμένα σημεία θα μπορούν να ενισχύσουν την φιλανθρωπική μας προσπάθεια, είτε αγοράζοντας κάποιο προϊόν, είτε καταβάλλοντας ένα συμβολικό ποσό.

Το πλούσιο γαστρονομικό και πολιτιστικό πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει παρουσιάσεις μενού, masterclass, γευσιγνωσίες, και πολλές άλλες εκδηλώσεις που θα αναδείξουν τον πολυποίκιλο γαστρονομικό χαρακτήρα της περιοχής.

Φέτος το Γαστρονομικό Φεστιβάλ Δράμας θα έχει και μια ακόμα διάσταση, αυτή της αλληλεγγύης καθώς τα  έσοδα  από τη διοργάνωση θα διατεθούν  για την  στήριξη στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και στους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην περιοχή του Έβρου.