ENG

Ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου @Οινόραμα 2023

A A

Tο Σάββατο 4 Μαρτίου από 10:30 έως 14:00 στο πλαίσιο του Οινοράματος ο ΣΕΟ θα διοργανώσει σειρά ομιλιών με εξαιρετικά επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον κλάδο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ζαππείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εξασφαλίσαμε την παρουσία του διάσημου οινογράφου και συγγραφέα Dr Jamie Goode ο οποίος θα παρουσιάσει ένα από τα πιο καυτά θέματα της σύγχρονης αμπελουργικής πραγματικότητας καθώς και της κας Sue Harris, ιδιοκτήτριας της εταιρείας Westbury Communications και συνεργάτιδας του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου για την αγορά της Αγγλίας.

Επίσης, ο Πρόεδρος του ΣΕΟ, Δρ Γιάννης Βογιατζής θα αναφερθεί στη νέα καταστατική δομή του ΣΕΟ και στις προκλήσεις της επόμενης περιόδου, η Σοφία Πέρπερα θα παρουσιάσει τις προσεχείς ενέργειες προβολής του Συνδέσμου και ο Διευθυντής του ΣΕΟ καθ. Θεόδωρος Γεωργόπουλος, θα παρουσιάσει το κρίσιμο θέμα της ψηφιακής επισήμανσης των οίνων εν όψει του νέου καθεστώτος που τίθεται σε εφαρμογή στο τέλος του έτους.

Ομιλίες

10:30 -11:00
“Η νέα καταστατική δομή του ΣΕΟ και οι προκλήσεις της επόμενης περιόδου” – Δρ. Γιάννης Βογιατζής, Πρόεδρος Δ.Σ. ΣΕΟ

11:00 – 11:30

“Βιωσιμότητα και Αναγεννητική Αμπελουργία” - Dr Jamie Goode (Συγγραφέας και δημοσιογράφος)

11:30 – 12:00
“Προβολή του ελληνικού κρασιού στο εξωτερικό: προσεχείς δράσεις Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου” -  Σοφία Πέρπερα (Σύμβουλος ΣΕΟ)

12:00 – 12:45

“Αγορά Αγγλίας: προοπτικές και πρόγραμμα προβολής ελληνικού οίνου” - Sue Harris (Ιδιοκτήτρια Westbury Communications), panelists Jamie Goode, Σοφία Πέρπερα

13:00 – 14:00
“Ηλεκτρονική ετικέτα οίνου: νομικές και πρακτικές πτυχές του επικείμενου νέου καθεστώτος” – καθ. Θεόδωρος Γεωργόπουλος, Διευθυντής ΣΕΟ