ENG

Χρυσό και Ασημένιο βραβείο το STRAWBAR στον Διεθνή Διαγωνισμό του Σαν Φρανσίσκο

A A

SPONSORED STORY

Ακόμα 2 βραβεία για το μοναδικό ελληνικό απόσταγμα φράουλας, STRAWBAR, που διακρίθηκε στην πρώτη του συμμετοχή στο World Spirit Competition του Σαν Φρανσίσκο.

Χρυσό μετάλλιο απέσπασε το STRAWBAR Origin για την ποιότητά του, που με τον εκρηκτικό χαρακτήρα και το πλούσιο άρωμα του, μπήκε στην κατηγορία των Exceptional Spirits ως πρότυπο του είδους του.

Το εξαιρετικό, όπως χαρακτηρίστηκε από τους κριτές του διαγωνισμού, απόσταγμα φράουλας STRAWBAR Platinum, βραβεύτηκε με το Silver Award, ως ένα από τα καλύτερα στην κατηγορία του.

Ο Διεθνής Διαγωνισμός του Σαν Φρανσίσκο θεωρείται ο καλύτερος και σημαντικότερος για την κατηγορία των αποσταγμάτων με χιλιάδες συμμετοχές παγκοσμίως από το 2000. Την κριτική του επιτροπή στελεχώνουν μερικοί από τους πιο έμπειρους και απαιτητικούς επαγγελματίες καθώς και αναγνωρισμένοι connaisseur στον κλάδο των αλκοολούχων ποτών.

Τα βραβευμένα STRAWBAR Origin και STRAWBAR Platinum είναι τα πρώτα σε μία συλλογή, που θα αναπτύξει και θα επανασυστήσει στο κοινό τα spirits, για να καλύψει ποιοτικά γευστικές απαιτήσεις ανά τον κόσμο με εξαιρετικά, φίνα αρώματα, ξεκινώντας με πρωταγωνιστή την ιδιαίτερη ποικιλία φράουλας Fragaria Vesca, που καλλιεργείται στο ορεινό οικοσύστημα της Φλώρινας.

Η πορεία του STRAWBAR συνεχίζεται δυναμικά με συμμετοχές σε διεθνείς εμπορικές εκθέσεις και διαγωνισμούς σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά και το Παλαιωμένο απόσταγμα STRAWBAR.