Menu
Πελοπόννησος
Γαρίδες με παντζάρι
κατσικίσιο τυρί, ρόκα, καρύδια & κρέμα περγαμόντο
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
La Vie en Rose 2018, Κτήμα Παλυβού (Μοσχοφίλερο – Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)
Lenga Pink 2018, Αβαντίς (Gewürztraminer, Μαυροκουντούρα)
****
Μακεδονία
Λαχανοντολμάδες θαλασσινών
αυγολέμονο αρωματισμένο με κρόκο Κοζάνης
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Limnio Blanc de Noir 2017, Κτήμα Πόρτο Καρράς (Λημνιό)
Emphasis Chardonnay 2017, Κτήμα Παυλίδη (Chardonnay – Π.Γ.Ε. Δράμα)
****
Γρανίτα ρόδι
ζελέ τσίπουρο
****
Στερεά Ελλάδα
Αρνάκι κλέφτικο
καπνιστές πατάτες, γραβιέρα & λάδι πάπρικας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Ξινόμαυρο 2015, Κτήμα Αρβανιτίδη (Ξινόμαυρο - Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Cabernet Sauvignon 2011, Κτήμα Χατζημιχάλη (Cabernet Sauvignon - Π.Γ.Ε. Κοιλάδα Αταλάντης)
****
Θράκη
Μελαχροινή
κακάο, μοσχοκάρυδο, κανέλλα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Vinsanto 2012, Santo Wines (Ασύρτικο - Π.Ο.Π. Σαντορίνη)
Ηφαίστου λάβα 2009, Κτήμα Χατζηγεωργίου (Λημνιό – Π.Ο.Π. Λήμνος)
.............................................................................................................................................................
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο executive chef του Hyatt Regency Thessaloniki
Απόστολος Αλτάνης
Ώρα προσέλευσης: 20:40 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 48€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Ambrosia, τηλ. 2310 401295
Hyatt Regency Thessaloniki