ENG

Μαθήματα Μαγειρικής

A A

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021
The Met Hotel Thessaloniki


Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και όλοι ανυπομονούμε να ξαναβρεθούμε σε δροσερές βεράντες, σε ταράτσες μέσα στην πόλη ή σε κήπους δίπλα στη θάλασσα απολαμβάνοντας νόστιμους μεζέδες και δροσερά κρασιά.

Σε αυτούς τους «Καλοκαιρινούς μεζέδες» αφιερώνει η Wine Plus το πιο ‘χαλαρό/χαλαρωτικό’ Μάθημα Μαγειρικής της χρονιάς. Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου στις 19:00, με τον Executive Chef του The Met Hotel Δημήτρη Τσανανά να ετοιμάζει νόστιμες, παιχνιδιάρικες, ανατρεπτικές… και λαχταριστές καλοκαιρινές λιχουδιές που είναι σίγουρο πως θα φτιάχνουμε συχνά φέτος το καλοκαίρι.

Βεβαίως, η φετινή υλοποίηση των μαθημάτων μαγειρικής έχει ιδιαιτερότητες σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, λόγω της νέας κανονικότητας στην οποία μας έχει βάλει η πανδημία, με τον πλήρη εναρμονισμό με τα εγκεκριμένα υγειονομικά πρωτόκολλα να αποτελεί εχέγγυο ασφάλειας.

Έτσι θα συναντηθούμε σε κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου για να παρακολουθήσουμε τον chef να μας αποκαλύπτει τα μικρά και μεγάλα μυστικά υλικών και μεθόδων παρασκευής των συνταγών.

Στη συνέχεια, στο δροσερό αίθριο, θα απολαύσουμε το αποτέλεσμα των τεχνικών που παρακολουθήσαμε με τη συνοδεία των ταιριαστών κρασιών που έχει επιλέξει η χημικός-οινολόγος Μαρία Νέτσικα.

Διαβάστε το λαχταριστό menu, τα προσεκτικά επιλεγμένα κρασιά που θα συνοδεύσουν το κάθε έδεσμα και ελάτε να εξερευνήσουμε μαζί την παλέτα των καλοκαιρινών μεζέδων.

Μενού

Ροδίτικη λαδόπιτα |
μυζήθρα | μαρμελάδα ντομάτας | θυμαρίσιο μέλι | ginger | λεμονόχορτο
ροζέ ΙΕΡΕΙΑ 2019, ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΜΠΟΣΙΝΑΚΗ
ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ 2019, ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΜΟΡΟΠΟΥΛΟΥ


Κροκέτες θαλασσινών| Panko |
αντζούγια- φουντούκι | κρέμα ταραμά | λάδι μαϊντανού
ΟΡΟΠΕΔΙΟ 2019, BOUTARI
VIOGNIER 2019, ΚΤΗΜΑ ΑΒΑΝΤΙΣ


Αρνίσιο παϊδάκι | σουσάμι |
ταμπουλέ κινόας | αβοκάντο | δυόσμος
ΡΟΖΕ ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ 2020, ΚΤΗΜΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ
ΚΤΗΜΑ ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ 2016, ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ

Μους στραγγιστού γιαουρτιού με φρέσκα κεράσια |
χειροποίητη μαρμελάδα λεμόνι |αμύγδαλο
Ροζέ αφρώδης AURELIA, ZOINOS WINES
Ροζέ αφρώδης EDENIA, ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΠΕΤΡΑ

Τα Μαθήματα Μαγειρικής της Wine Plus αρχίζουν στις 7:00 μ.μ., διαρκούν 3 ώρες και συνοδεύονται από ενημερωτικό υλικό.

Το κόστος για την παρακολούθηση των μαθημάτων, το έντυπο με τις συνταγές και το δείπνο που ακολουθεί είναι: 21,77€ + ΦΠΑ. Τελική τιμή: 27€

Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης και η προπληρωμή του αντιτίμου της συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 888311 ή στο info@wineplus.gr.

ΑΛΛΑ Μαθήματα Μαγειρικής
Πως φτιάχνουμε τις confetture, τις πικάντικες μαρμελάδες των Ιταλών (ιταλικά chutneys) που θα μετατρέψουν τα πιάτα των τυρών και των αλλαντικών σε ...
Ο Δεκέμβριος είναι -σχεδόν- εδώ. Και Δεκέμβριος ίσον Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά. Η Wine Plus στολίζει με γιορτινή χρυσόσκονη -και διάθεση- τα Μαθήματα ...