ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A

Αφιερώνουμε το επόμενο δείπνο μας στην πληθωρική Ιταλική κουζίνα που πολύ αγαπάμε.
Ο Executive Chef του Hotel Nikopolis Thessaloniki Στέφανος Σταμίδης
δημιουργεί ένα υπέροχα αισθαντικό μενού
που εξερευνά το γαστριμαργικό σύμπαν των κομψών γειτόνων.

Εκλεκτά, προσεκτικά επιλεγμένα και με αντίστοιχα κοσμοπολίτικη προσέγγιση,
κρασιά από τον Δραμινό αμπελώνα θα συνοδεύσουν τα πιάτα.

Μια 'gourmet' βραδιά με Ιταλικές γεύσεις και Δραμινά κρασιά
Εστιατόριο Da Vinci
Hotel Nikopolis Thessaloniki

Μενού

Vitello tonnato
με μοσχαρίσια γλώσσα / φρέσκο τόνο / σάλτσα κάπαρης
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Γέννημα Ψυχής ροζέ 2017, Κτήμα Μανωλεσάκη
Πύλη ροζέ 2017, Κτήμα Μιχαηλίδη
Απλά ροζέ 2017, Οίνωψ

****

Ravioli di gamberi
Ραβιόλι γαρίδας με γλυκιά κολοκύθα και provolone /
nduja Καλαβρίας / ζωμό γαρίδας αρωματισμένο με τζίντζερ και λεμονόχορτο
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Cavalieri λευκό 2017, Nico Lazaridi
Ήδυσμα Δρυός Chardonnay 2016, Κτήμα Τέχνη Οίνου
Δέκα λευκός 2012, Κτήμα Οινογένεσις


****
Brassato di maiale con funghi
Σιγομαγειρεμένο χοιρινό με μανιτάρια / κρέμα από παστινάκι
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Château Julia Merlot 2016, Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη
Thema ερυθρό 2015, Κτήμα Παυλίδη

****
Zuppa inglese
Το διάσημο επιδόρπιο με μια άλλη ματιά:
σοκολάτα σε υφές / βανίλια / φρούτα του δάσους

………………………………………………………………………………………

Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε o Executive Chef του Hotel Nikopolis Thessaloniki
Στέφανος Σταμίδης

Ώρα προσέλευσης: 20.45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00

Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 45€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το Hotel Nikopolis Thessaloniki, τηλ. 2310 401092 (12:00 – 24:00)

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
Φρέσκα Chardonnay + Μεσογειακή κουζίνα = Ανανεώνουμε τη γνωριμία μας με το σταφύλι που αγαπάμε!
Ελληνικά Chardonnay που εκφράζουν την περιοχή παραγωγής ...
Σας προσκαλούμε στη βεράντα του εστιατορίου Ambrosia στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki για να απολαύσουμε "Μια βραδιά με ελληνικές γεύσεις και κρασιά ...
Στο δείπνο της Wine Plus υποκύπτουμε στη γοητεία των αρωματικών φυτών!
Ο executive chef Δημήτρης Τσανανάς τα χρησιμοποιεί στα πιάτα του και εμείς ...