ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A

Εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα
Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024



Σας το έχουμε πει, εμείς στη Wine Plus αγαπάμε πολύ το φθινόπωρο!
Αποφασίσαμε, λοιπόν, να του αφιερώσουμε ακόμη ένα δείπνο.

Αυτή τη φορά,
ο chef του εστιατορίου Όλυμπος Νάουσα Δημήτρης Τασιούλας
δημιουργεί ένα αισθαντικό μενού
βασισμένο στα υλικά που αυτή την όμορφη εποχή αφθονούν,
δηλαδή στην κολοκύθα, τα μανιτάρια, τα φρούτα και τα βότανα.

Κι εμείς επιλέγουμε, για συνοδούς των πιάτων, σπουδαία κρασιά
και εγγυόμαστε τη γευστική αρτιότητα και την αρμονία της κάθε μίας μπουκιάς!

Menu

Καλωσόρισμα
Sorbet παντζάρι με μους ραβέντι και γιαούρτι γρανίτα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Sparky...ing? or Sparkling? 2023, Οινοποιείο Βρυνιώτη (Π.Γ.Ε. Εύβοια)
Άδολη Γη Ορεινή Ροζέ 2023, Αμπελώνες Κ. Αντωνόπουλου (Π.Γ.Ε. Αχαΐα)


****

Κολοκύθα με ρέγγα
νερό από καρύδι και σύγκλινο
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Τρακόσιοι λευκός 2022, Οινοποιητική Μονεμβασιάς Τσιμπίδη (Π.Γ.Ε. Λακωνία)
Venerata Rosa 2023, Ιδαία Οινοποιητική (Π.Γ.Ε. Κρήτη)


****

Χόρτα με αυγά
μανιτάρια και αρσενικό Νάξου
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Cerasuolo D' Abruzzo 2022, Lidia E Amato (D.O.C. Montepulciano d’Abruzzo)
Domaine Masson Rose 2023, Domaine Masson (A.O.C. Coteaux-Varois-en-Provence)
Ξινόμαυρο Ροζέ 'Early Harvest' 2023 - Τσιλιλής Κτήμα Θεόπετρα (Π.Γ.Ε. Μετέωρα)

****

Φιλέτο μπακαλιάρου
με σάλτσα από λουίζα και φραγκοστάφυλο & σπαράγγια
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Διάσελο Ασύρτικο 2023, Κτήμα Παλυβού (Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)
Chardonnay Oak 2019, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)


****

Παγωτό creme brulée

………………………………………………………………………………………

Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο chef του εστιατορίου Όλυμπος Νάουσα
Δημήτρης Τασιούλας

Ώρα προσέλευσης: 20:45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 58€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα, τηλ. 2314 404040

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2024
Εστιατόριο Salonica
Makedonia Palace
Το Χριστουγεννιάτικο δείπνο μας, και φέτος,
έχει την υπογραφή του πολυβραβευμένου ...
Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2024
Chan, The Met Hotel
Συνεχίζουμε τη γευστική περιήγηση στην υφήλιο,
με τον executive chef Δημήτρη Τσανανά
να σχεδιάζει ένα μενού ...
Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 Ambrosia restaurant Hyatt Regency Thessaloniki

Είναι πλέον φανερό και στους πιο δύσπιστους ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ...