Η Wine Plus μας προσκαλεί στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Μάθημα Μαγειρικής της που θα μας βοηθήσει να ετοιμάσουμε ξεχωριστά εδέσματα για τις πιο λαμπερές ημέρες και νύχτες του χρόνου.
Θα συναντηθούμε τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023, στις 19:00, στο ξενοδοχείο The Met για να παρακολουθήσουμε τον Executive Chef Δημήτρη Τσανανά να μας αποκαλύπτει τα μυστικά υλικών και μεθόδων παρασκευής ενός λαχταριστού γιορτινού μενού με πιάτα από την ελληνική γαστρονομική παράδοση μαγειρεμένα με 'σύγχρονη' ματιά.
Στη συνέχεια θα απολαύσουμε τα λαχταριστά εδέσματα σε συνδυασμό με ταιριαστά κρασιά που θα επιλέξει η χημικός-οινολόγος Μαρία Νέτσικα.
Menu
Λουκουμάδες τυριών | μαρμελάδα ντομάτας | κρέμα τυριού | λάδι τρούφας
RAWDITIS 2022, OENOPS WINES
ΚΛΕΦΤΡΑ ΚΙΣΣΑ 2022, ΚΤΗΜΑ ΚΟΚΟΤΟΥ
NOUVELLE EPOQUE 2021, ΟΡΕΑΛΙΟΣ ΓΗ
Αλμυρό cheese cake | παντζάρια φούρνου | ξύγαλο Σητείας | πούδρα χαρούπι | αποξηραμένα φρούτα | ρόδι | αμύγδαλο
ΑΣΥΡΤΙΚΟ 2022, ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ
4-6H ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ 2022, ΓΑΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ
ΓΕΝΝΗΜΑ ΨΥΧΗΣ 2020, ΚΤΗΜΑ ΜΑΝΩΛΕΣΑΚΗ
Λαχανοντολμάδες αυγολέμονο
ΑΣΥΡΤΙΚΟ 2022, ΚΤΗΜΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ
ERUPTION ROSE 2022, NOEMA WINERY
RETSINA ROZE 2021, GARALIS WINERY
Μπακλαβάς κολοκύθας | σουσάμι | καρύδια | παγωτό | κανέλα λικέρ κράνο
Τα Μαθήματα Μαγειρικής της Wine Plus αρχίζουν στις 7:00 μ.μ., διαρκούν 3 ώρες και συνοδεύονται από ενημερωτικό υλικό.
Το κόστος για την παρακολούθηση των μαθημάτων, το έντυπο με τις συνταγές και το δείπνο που ακολουθεί είναι: 29€ + ΦΠΑ. Τελική τιμή: 36€
Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης και η προπληρωμή του αντιτίμου της συμμετοχής.Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 888311 ή στο
info@wineplus.gr.