Μια 'gourmet' βραδιά με Ιταλικές γεύσεις και Δραμινά κρασιά
Εστιατόριο Da Vinci
Hotel Nikopolis Thessaloniki
Μενού 
Vitello tonnato
με μοσχαρίσια γλώσσα / φρέσκο τόνο / σάλτσα κάπαρης
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Γέννημα Ψυχής ροζέ 2017, Κτήμα Μανωλεσάκη
Πύλη ροζέ 2017, Κτήμα Μιχαηλίδη 
  Απλά ροζέ 2017, Οίνωψ
****
  Ravioli di gamberi 
Ραβιόλι γαρίδας με γλυκιά κολοκύθα και provolone /
nduja Καλαβρίας / ζωμό γαρίδας αρωματισμένο με τζίντζερ και λεμονόχορτο
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Cavalieri λευκό 2017, Nico Lazaridi
  Ήδυσμα Δρυός Chardonnay 2016, Κτήμα Τέχνη Οίνου
Δέκα λευκός 2012, Κτήμα Οινογένεσις
****
  Brassato di maiale con funghi
Σιγομαγειρεμένο χοιρινό με μανιτάρια / κρέμα από παστινάκι
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Château Julia Merlot 2016, Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη
Thema ερυθρό 2015, Κτήμα Παυλίδη
  
****
  Zuppa inglese
Το διάσημο επιδόρπιο με μια άλλη ματιά:
σοκολάτα σε υφές / βανίλια / φρούτα του δάσους
………………………………………………………………………………………
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε o Executive Chef του Hotel Nikopolis Thessaloniki
  Στέφανος Σταμίδης
Ώρα προσέλευσης: 20.45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 45€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το Hotel Nikopolis Thessaloniki, τηλ. 2310 401092 (12:00 – 24:00)