ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A

Φρέσκα Chardonnay + Μεσογειακή κουζίνα = Ανανεώνουμε τη γνωριμία μας με το σταφύλι που αγαπάμε!

Ελληνικά Chardonnay που εκφράζουν την περιοχή παραγωγής τους, που αντικατοπτρίζουν την τέχνη του οινοποιού τους, που γοητεύουν κάποια με τα φινετσάτα αρώματα, άλλα με τον ελκυστικό όγκο, όλα με την ισορροπία, το νεύρο και τον κοσμοπολίτικο αέρα!

Αυτά τα γοητευτικά Chardonnay είναι η έμπνευση για το λαχταριστό μενού που δημιούργησε ο chef Δημήτρης Τασιούλας για το επόμενο δείπνο μας.



«(ξανα) Ανακαλύπτουμε τη γοητεία του Chardonnay»
Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018
Thria restaurant
Menu

Amuse bouche
Τραγανή γαρίδα με καραμελωμένη γλυκοπατάτα και γλάσο από βερίκοκο

****
Καρπάτσιο λαβράκι με σησαμέλαιο, yuzu,
καπνιστό αλάτι και αφρό lime
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Château Julia Chardonnay 2017, Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη (Π.Γ.Ε. Δράμα)
Chardonnay Χουλέβαινα 2017, Κτήμα Χατζημιχάλη (Π.Γ.Ε. Κοιλάδα Αταλάντης)


****

Χτένια με κρέμα από αγκινάρα Ιερουσαλήμ και χόρτα της θάλασσας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Chardonnay 2017, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Logos Wine Chardonnay 2017, Κτήμα Ζαφειράκη (Π.Γ.Ε. Τύρναβος)


****

Τραγανό κοτόπουλο με κους-κους καλαμποκιού και φύλλα εστραγκόν
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Semeli Chardonnay 2017, Semeli Wines (Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)
Chardonnay 2017, Κτήμα Γεροβασιλείου (Π.Γ.Ε. Επανομή)


****

Ελαστική σοκολάτα με κραμπλ απο τσάι ματσα, μους λευκής σοκολάτας με στραγγιστό γιαούρτι,
καραμελωμένη bitter σοκολάτα και φρούτα ποσέ και παγωτό πραλίνα φουντουκιού.
………………………………………………………………………………………

Το μενού επιμελήθηκε ο chef Δημήτρης Τασιούλας

Ώρα προσέλευσης: 20.45 – 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00

Κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο: 49€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Thria, Μαρία Κάλλας 1, τηλ. 2310 821120