ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A

Στο Χριστουγεννιάτικο δείπνο μας,
ο Executive Chef του Makedonia Palace
Σωτήρης Ευαγγέλου
δημιουργεί ένα συναρπαστικό γιορτινό μενού.

Ακαταμάχητα πιάτα θα συνδυαστούν με φινετσάτα και εκφραστικά κρασιά,
αναδεικνύοντας την υφή των υλικών
και τη μαγειρική τέχνη του πολυβραβευμένου ‘μαέστρου’.

Christmas Spirit 2018
Εστιατόριο Salonica
Makedonia Palace
Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018



Menu

Amuse bouche
Ταρτάρ σολομού με τσάτνεϋ και τσιπς μελιτζάνας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά
Silk rosé 2015, Cair (Π.Ο.Π. Ρόδος)
Santo Sparkling rosé demi-sec 2015, Santo Wines


*****

Κονσομέ με τρούφα και σπιτικά ραβιόλι με μανιτάρια του δάσους
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά
Thea 2017, Semeli (Π.Ο.Π. Μαντίνεια)
Chardonnay Bio 2017, Lykos Wines (Π.Γ.Ε. Στερεά Ελλάδα)


*****

Αιγαιοπελαγίτικο λαυράκι, παραλλαγή στα παντζάρια,
κουμ-κουάτ και πράσινο πιπέρι
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά
Ασύρτικο – Sauvignon Blanc 2017, Κτήμα Χατζημιχάλη (Π.Γ.Ε. Κοιλάδα Αταλάντης)
Σκυτάλη 2016, Οινοποιείο Χατζηδάκη (Π.Ο.Π. Σαντορίνη)

*****

Κότσι και γλυκάδια από μοσχαράκι γάλακτος
και κρέμα γλυκοπατάτας με κάστανα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά
Λημνιό 2016, Κτήμα Βουρβουκέλη (Π.Γ.Ε. Άβδηρα)
Ξινόμαυρο 2015, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)


*****

Τραγανό biscuit πραλίνας με καραμελωμένη μους Guanaja,
σοκολάτα γάλακτος και παγωτό μελομακάρονο

.............................................................................................................................................................

Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε: ο Executive Chef του ξενοδοχείου Makedonia Palace
Σωτήρης Ευαγγέλου

Ώρα προσέλευσης: 20.45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00

Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 55€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Salonica του ξενοδοχείου Makedonia Palace, τηλ. 2310 897176

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
Αφιερώνουμε το επόμενο δείπνο μας στο φοβερό, τρομερό, συγκλονιστικό... Syrah.
Ροζέ και ερυθρά Syrah συνοδεύουν το εξαίσιο μενού που δημιούργησε ...
Αφιερώνουμε το επόμενο δείπνο μας στην πληθωρική Ιταλική κουζίνα που πολύ αγαπάμε.
Ο Executive Chef του Hotel Nikopolis Thessaloniki Στέφανος Σταμίδης
δημιουργεί ...
Φρέσκα Chardonnay + Μεσογειακή κουζίνα = Ανανεώνουμε τη γνωριμία μας με το σταφύλι που αγαπάμε!
Ελληνικά Chardonnay που εκφράζουν την περιοχή παραγωγής ...