ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου
Εστιατόριο Salonica, Makedonia Palace


Το Χριστουγεννιάτικο δείπνο μας, και φέτος,
έχει την υπογραφή του πολυβραβευμένου chef Σωτήρη Ευαγγέλου.
Φινετσάτα και πληθωρικά πιάτα συνδυάζονται με εξαίσια κρασιά
και μας υπόσχονται μια… ηδονική βραδιά στον μαγευτικό ουρανό των αισθήσεων.

Menu

Amuse bouche
Αλμυρή τάρτα σπανακόρυζο & αβγό ορτυκιού με κάστανο
Exis λευκός 2018, Κτήμα Μανωλεσάκη

Σούπα
Η γιορτή της κολοκύθας
& Εγγλέζικο τυρί Stilton
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά
Petite Fleur 2018, Οινοποιία Παρπαρούση
Cuvée III λευκό 2018, Κτήμα Μέγα Σπήλαιο
Chardonnay 2018, Κτήμα Αρβανιτίδη

Λαβράκι
Σιγοψημένο στην άργιλο με τρυφερά πράσα και σος από όστρακα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά
Πλαγίως λευκό 2018, Κτήμα Βιβλία Χώρα
Κόμη της Βερενίκης 2018, Κτήμα Μερκούρη


Πάπια
Ψητή στα άχυρα με μέλι, πράσινο πιπέρι,
πορτοκάλι & γκρατιναρισμένα λευκά λαχανικά με τρούφα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά
Thema ερυθρό 2016, Κτήμα Παυλίδη
Καπνίας 2014, Κτήμα Χατζημιχάλη


Τα Xριστουγεννιάτικα γλυκίσματα
του ΄Makedonia Palace στο τραπέζι σας
Παλαιωμένο τσίπουρο, Κατσάρος Aποστάγματα

Καφές ή τσάι
....................................................................................................................................................

Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε: ο Executive Chef του ξενοδοχείου Makedonia Palace Σωτήρης Ευαγγέλου

Ώρα προσέλευσης: 20.45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00

Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 55€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Salonica του ξενοδοχείου Makedonia Palace, τηλ. 2310 897176

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
Ambrosia restaurant
Hyatt Regency Thessaloniki
Αφιερώνουμε το επόμενο δείπνο μας στο φθινόπωρο -που πολύ αγαπάμε-
και τις νόστιμες ...
Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023
Εστιατόριο Dome
Hotel Nikopolis Thessaloniki

Στο πρώτο δείπνο της σεζόν,
θα αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι
με ένα λαχταριστό ...

Sky bar
Ξενοδοχείο The Met
Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Και φέτος το καλοκαίρι μένουμε Ελλάδα.
Επισκεπτόμαστε αγαπημένους τόπους, ανακαλύπτουμε ...