ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A

Πέμπτη 4 Ιουλίου
Sky Bar, The Met hotel

Στο τελευταίο δείπνο της σεζόν, ο executive chef του The Met Hotel Δημήτρης Τσανανάς
θα μας παρουσιάσει τη δικιά του γεύση της Μεσογείου.

Extra bonus: η φοβερή θέα!

Dress code: Dinner en Blanc.
Που σημαίνει πως φέτος -ξανα-βάζουμε τα λευκά μας!


Μενού

Carpaccio
Τσιιπούρα | αγγούρι | γιαούρτι - δυόσμος | ελιές
Μαρμελάδα λεμόνι | λάδι μαϊντανού | κρέμα μαύρου ταραμά
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Άρωμα Λήμνου 2018, Limnos Wines (Μοσχάτο Αλεξανδρείας - Π.Ο.Π. Λήμνος)
Ασύρτικο 2018, Santo wines (Ασύρτικο - Π.Ο.Π. Σαντορίνη)


Χουνκιάρ μπεγιεντί
Ριζότο | καπνιστή μελιτζάνα | μοσχαράκι |ντομάτα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Αμύνταιο 2018, Amyntas Wines (Ξινόμαυρο – Π.Ο.Π. Αμύνταιο)
Παράγκα Flowers 2018, Κυρ Γιάννη (Ξινόμαυρο – Π.Ο.Π. Αμύνταιο)
Δρυόπη Rosé 2018, Κτήμα Δρυόπη (Αγιωργίτικο – Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)
Οινάνθη ροζέ 2018, Οινοποιία Γ. Λαφαζάνη (Αγιωργίτικο)
Vera Rosa 2018, Οινοποιία Στραταριδάκη (Κοτσιφάλι, Syrah – Π.Γ.Ε. Κρήτη)


Sorbet
Καρπούζι | lime jellies | Moët & Chandon

Στιφάδο

Rib eye μοσχαράκι γάλακτος | κρέμα κολοκάσι | gnocchi πατάτας |
σάλτσα Μαυροδάφνης | φρέσκο θυμάρι
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Μαυροκουντούρα 2016, Κτήμα Αβαντίς (Μαύρη Κουντούρα Κύμης {Μαντηλαριά} – Π.Γ.Ε. Εύβοια)
Ξινόμαυρο 2015, Κτήμα Αρβανιτίδη (Ξινόμαυρο – Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)


Καλοκαιρινά φρούτα
Namelaka ροδάκινο | γιαούρτι | crumble |
καραμελωμένα φουντούκια | financier τριαντάφυλλο
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Samos Grand Cru 2018, Ε.Ο.Σ.Σ. Σάμος (Λευκό Μοσχάτο – Π.Ο.Π. Σάμος)
Μοσχάτο Ρίου Πατρών 2014, Οινοποιία Παρπαρούση (Λευκό Μοσχάτο – Π.Ο.Π. Μοσχάτο Ρίου Πατρών)


.....................................................................................................................................................

Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε: ο executive chef του ξενοδοχείου The Met Δημήτρης Τσανανα΄ς

Ώρα προσέλευσης: 20.30 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00

Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 39€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το Sky Bar του ξενοδοχείου The Met, τηλ. 2310 017154

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
Μενού με πιάτα από Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία και Πορτογαλία…
Ο ταλαντούχος executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου
θα μας αποκαλύψει τις δικιές του ...
Σας προσκαλούμε στο εστιατόριο Ambrosia του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki
για να απολαύσουμε μια βραδιά με ελληνικές γεύσεις και κρασιά αστέρια! ...
Στο Χριστουγεννιάτικο δείπνο μας,
ο Executive Chef του Makedonia Palace
Σωτήρης Ευαγγέλου
δημιουργεί ένα συναρπαστικό γιορτινό μενού.
Ακαταμάχητα ...