ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A


Sky bar
Ξενοδοχείο The Met
Τρίτη 11 Ιουλίου 2023



Και φέτος το καλοκαίρι μένουμε Ελλάδα.
Επισκεπτόμαστε αγαπημένους τόπους, ανακαλύπτουμε νέες παραλίες και άγνωστα βουνά, απολαμβάνουμε τα νόστιμα φαγητά και τα κρασιά τους.

Στο αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι και στις γεύσεις του
είναι αφιερωμένο το επόμενο δείπνο μας.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν,
να φορέσετε -σύμφωνα με την ‘παράδοση’ των Dîner en Blanc-
ένα λευκό φόρεμα, ένα λευκό πουκάμισο, παντελόνι, μπλούζα, εσάρπα, πέδιλο…

Και ελάτε να απολαύσουμε έξοχες γεύσεις
στο ατμοσφαιρικό Sky bar με την εκπληκτική θέα.

Ο executive chef Δημήτρης Τσανανάς θα μας αποκαλύψει τη δικιά του γεύση της Ελλάδας,
ενώ μια μεγάλη επιλογή από δροσιστικά ροζέ κρασιά θα συνοδεύσουν τις νόστιμες μπουκιές.

Η δικιά μας ωδή στο θέρος!

Μενού


Tartare τσιπούρας  | λευκός ταραμάς | μοσχολέμονο | δυόσμος
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Μαλαγουζιά 2022, Κτήμα Αρβανιτίδη (Μαλαγουζιά – Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)  
Φιλέρι 2022, Nestor Wines ( Φιλέρι – Π.Γ.Ε. Τριφυλία)
Roseus 2022, Garalis Winery (Μοσχάτο Αλεξανδρείας / Λημνιό)



Τρίχρωμα ντοματίνια | φέτα σε panko | θρούμπι |
σεντόνι μαϊντανού |κρεμμύδι τουρσί
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Ασύρτικο 2022, Κτήμα Χατζημιχάλη (Ασύρτικο – Π.Γ.Ε. Κοιλάδα Αταλάντης)
Barbera Rosé 2022, Οίνος Γρηγοριάδη (Barbera – Ποικιλιακός Οίνος)
Κτήμα Θεόπετρα Rosé 2022, Κτήμα Θεόπετρα (Λημνιώνα / Syrah – Π.Γ.Ε. Μετέωρα)



Καβουρδισμένο Κους Κους | πεσκανδρίτσα | ντομάτα | λεμονόχορτο
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Κυδωνίτσα Διάσελο 2022, Κτήμα Παλυβού (Κυδωνίτσα – Ποικιλιακός Οίνος)
Ζωηφόρος 2022, Μεσημβρία Οινοποιητική ( Syrah/Cabernet Sauvignon – Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)  
Ροζέ Αγιωργίτικο 2022, Κτήμα Παπαϊωάννου  (Αγιωργίτικο – Π.Γ.Ε. Κορινθία



Φαγκρί σοτέ | μαυρομάτικα φασόλια | πικάντικο λουκάνικο |
λάδι λευκής καλοκαιρινής τρούφας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Ήδυσμα Δρυός Chardonnay 2022, Κτήμα Τέχνη Οίνου ( Chardonnay – Π.Γ.Ε. Δράμα)
Ορεινός Ήλιος 2022, Σεμέλη (Αγιωργίτικο – Π.Γ.Ε. Κορινθία)
Αγκαθωτό 2021, Κυρ Γιάννη (Ξινόμαυρο – Π.Γ.Ε. Μακεδονία)



Κρέμα γιαουρτιού  | μελωμένα ροδάκινα | φρέσκο θυμάρι

.....................................................................................................................................................

Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε: ο executive chef του ξενοδοχείου The Met Δημήτρης Τσανανάς

Ώρα προσέλευσης: 20.30 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00

Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 43€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το Sky Bar του ξενοδοχείου The Met, τηλ. 2310 017154

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα

MonAsty Hotel Thessaloniki
Autograph Collection by Marriott International
Πέμπτη 16 Μαΐου 2024
Ανθότυρο και γαλομυζήθρα,
κοπανιστή Κυκλάδων, βολάκι Άνδρου και νιβατό ...
Εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα
Τρίτη 12 Μαρτίου 2024
Στο αποκριάτικο δείπνο μας, ο chef Δημήτρης Τασιούλας ετοιμάζει
ένα μενού εμπνευσμένο από ...
Εστιατόριο Alfredo’s
Regency Casino Thessaloniki Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024
Salmorejo, chorizo, hamón Ibérico Pata Negra, machego…
Για το πρώτο δείπνο της χρονιάς
ο πολυβραβευμένος ...