ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A


Sky bar
Ξενοδοχείο The Met
Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024


Το τελευταίο δείπνο της σεζόν είναι αφιερωμένο
στο αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι και στις γεύσεις του.
Επισκεπτόμαστε αγαπημένους τόπους, ανακαλύπτουμε νέες παραλίες και άγνωστα βουνά, απολαμβάνουμε τα νόστιμα φαγητά και τα κρασιά τους.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν,
να φορέσετε -σύμφωνα με την ‘παράδοση’ των Dîner en Blanc-
ένα λευκό φόρεμα, ένα λευκό πουκάμισο, παντελόνι, μπλούζα, εσάρπα, πέδιλο…

Και ελάτε να απολαύσουμε έξοχες γεύσεις
στο ατμοσφαιρικό Sky bar με την εκπληκτική θέα.

Ο executive chef Δημήτρης Τσανανάς θα μας αποκαλύψει τη δικιά του γεύση της Ελλάδας,
ενώ μια μεγάλη επιλογή από δροσιστικά λευκά και ροζέ κρασιά θα συνοδεύσουν τις νόστιμες μπουκιές.

Η δικιά μας ωδή στο θέρος!

Μενού

Maki roll ελληνικής σαλάτας | pate ελιάς | ξίδι ντομάτας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
100% Sauvignon Blanc 2023, Κτήμα Θεόπετρα (Π.Γ.Ε. Τύρναβος)
Aurelia 2021, Zoinos Winery (Π.Γ.Ε. Ήπειρος)
Petite Fleur 2023, Οινοποιία Παρπαρούση (Π.Γ.Ε. Αχαΐα)
Libra 2022, Blink Wines (Ποικιλιακός οίνος)



Baby μαρούλι στη σχάρα | γαρίδα | dressing αντζούγιας |
γραβιέρα Αμφιλοχίας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Μαλαγουζιά 2023, Konstantara Wines (Π.Γ.Ε. Χαλκιδική)
Dune 2023, Κτήμα Χατζηγεωργίου
(Ποικιλιακός οίνος)
Lexis Gris Moschofilero Sur Lie 2022, Zacharias Winery (Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)


Κριθαράκι | σαλάμι Λευκάδος | καπνιστό χέλι|
πιπεριά Φλωρίνης | Ξίγαλο Σητείας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Οικοσύστημα Ασύρτικο 2022, Κτήμα Άλφα (Π.Γ.Ε. Φλώρινα)
Linos Rose 2023, Ορεάλιος Γη (Ποικιλιακός οίνος)
ΚΡ Ροζέ 2023, Κτήμα Ρούσσος (Π.Γ.Ε. Κυκλάδες)
Νεγκόσκα Ροζέ 2023, Μικρό Κτήμα Τίτου (Π.Γ.Ε. Πλαγιές Πάικου)



Αγιορείτικο φιλέτο ψαριού στον ταβά |πατάτες |κολοκυθάκια
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Chardonnay 2023, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Αμπελοτόπι Λίμνα 2021 – Κτήμα Σπυρόπουλος (Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)



Τραγανή μαρέγκα με μαστίχα Χίου | κρέμα lemon-lime | δυόσμος | νεκταρίνι

.....................................................................................................................................................

Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε: ο executive chef του ξενοδοχείου The Met Δημήτρης Τσανανάς

Ώρα προσέλευσης: 20.30 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00

Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 52€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το Sky Bar του ξενοδοχείου The Met, τηλ. 2310 017154

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2024
Chan, The Met Hotel
Συνεχίζουμε τη γευστική περιήγηση στην υφήλιο,
με τον executive chef Δημήτρη Τσανανά
να σχεδιάζει ένα μενού ...
Εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα
Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Σας το έχουμε πει, εμείς στη Wine Plus αγαπάμε πολύ το φθινόπωρο!
Αποφασίσαμε, λοιπόν, να ...
Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 Ambrosia restaurant Hyatt Regency Thessaloniki

Είναι πλέον φανερό και στους πιο δύσπιστους ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ...