ENG

Μαθήματα Μαγειρικής

A A

Ο Δεκέμβριος είναι -σχεδόν- εδώ. Και Δεκέμβριος ίσον Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά. Η Wine Plus στολίζει με γιορτινή χρυσόσκονη -και διάθεση- τα Μαθήματα Μαγειρικής της και μας προτείνει ένα αγχολυτικό διάλειμμα στο στρες και την πίεση της μέρας, που συγχρόνως θα μας βοηθήσει να ετοιμάσουμε ξεχωριστά εδέσματα για τις πιο λαμπερές ημέρες και νύχτες του χρόνου.

Θα συναντηθούμε τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στο εστιατόριο Avenue 48 του ξενοδοχείου The Met για να παρακολουθήσουμε τον Executive Chef Δημήτρη Τσανανά να μας αποκαλύπτει τα μυστικά υλικών και μεθόδων παρασκευής εντυπωσιακών χριστουγεννιάτικων πιάτων!

Θα μας παρουσιάσει ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο μενού που θα μας μείνει αξέχαστο!

Menu

Σούπα με μανιτάρια και καβουρδισμένα κάστανα,
mascarpone και crostini παρμεζάνας

****
Τόνος tataki, μαρμελάδα παντζάρι,
πέρλες από ξίδι μπαλσάμικο με λεμόνι και κρέμα γιαουρτιού με wasabi και lime

****
Μαύρος χοίρος Όλυμπου συνοδευμένος από ξινό τραχανά με αλεύρι Ζέας,
λαχανικά, καπνιστή πάπρικα και σάλτσα κόκκινου κρασιού

****

Crème Brulée
κομπόστα πράσινο μήλο με κανέλα και φρούτα τους δάσους


Θα ακολουθήσει cocktaill με εδέσματα σε μορφή finger food και ταιριαστά κρασιά που θα επιλέξει η χημικός-οινολόγος Μαρία Νέτσικα.

Τα Μαθήματα Μαγειρικής αρχίζουν στις 7:00 μ.μ., διαρκούν 4 ώρες και συνοδεύονται από ενημερωτικό υλικό.

Το κόστος για την παρακολούθηση του μαθήματος, το έντυπο με τις συνταγές και το cocktail dinner που ακολουθεί είναι 21,77€ + ΦΠΑ. Τελική τιμή: 27€.

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής: 2310 888311, info@wineplus.gr, www.wineplus.gr