Η Wine Plus στολίζει με γιορτινή διάθεση τα Μαθήματα Μαγειρικής της και μας προτείνει ένα αγχολυτικό διάλειμμα στο στρες και την πίεση της εποχής, που συγχρόνως θα μας βοηθήσει να ετοιμάσουμε ξεχωριστά εδέσματα για τις πιο λαμπερές ημέρες και νύχτες του χρόνου.
Θα συναντηθούμε τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στο εστιατόριο Avenue 48 του ξενοδοχείου The Met για να παρακολουθήσουμε τον Executive Chef Δημήτρη Τσανανά να μας αποκαλύπτει τα μυστικά υλικών και μεθόδων παρασκευής εντυπωσιακών χριστουγεννιάτικων πιάτων!
Θα μας παρουσιάσει ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο μενού που θα μας μείνει αξέχαστο!
Στη συνέχεια θα απολαύσουμε τα λαχταριστά εδέσματα σε συνδυασμό με ταιριαστά κρασιά που θα επιλέξει η χημικός-οινολόγος Μαρία Νέτσικα.
Μενού
Βελουτέ καπνιστού κουνουπιδιού | τζίντζερ | μοσχοκάρυδο λεμονόχορτο | χτένι σοτέ
ΦΑΙΑ ΓΗ 2020, BOUTARI
ΑΣΥΡΤΙΚΟ ΑΛΕΠΟΤΡΥΠΑ 2020, ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ
Γαρίδες | μαυρομάτικα φασόλια | chorizo | θυμάρι |λάδι τρούφας
ERUPTION 2020, SYMPOSIUM CELLARS
LEXIS GRIS 2020, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΖΑΧΑΡΙΑ
ΟΔΙΤΗΣ 2020, ΚΤΗΜΑ ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ
ΟΡΕΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ 2020, ΣΕΜΕΛΗ
Χοιρινό φιλέτο στη σχάρα | νιόκι πατάτας | κρέμα pecorino
ΛΗΜΝΙΩΝΑ 2018, ΚΤΗΜΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ
PELAGIA 2017, ΚΤΗΜΑ ΜΑΝΩΛΕΣΑΚΗ
ΝΑΟΥΣΑ 2016, ΑΡΓΑΤΙΑ
Σοκολατένιο moelleux | λευκή σοκολάτα γλυκάνισου | φρούτα του δάσους
MAVRODAFNE RESERVE, CAVINO