ENG

Rosé Grand Tasting @Thessaloniki

A A

H Wine Plus διοργανώνει μια εκδήλωση γευστικής δοκιμής αφιερωμένη αποκλειστικά στα ροζέ κρασιά, στη Θεσσαλονίκη.

Η Rosé Grand Tasting @Thessaloniki ║ Η Άνοιξη των ροζέ κρασιών, η μεγαλύτερη γευστική δοκιμή ροζέ κρασιών που έχει γίνει ποτέ στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

INFO
- ημερομηνία: Δευτέρα 15 Απριλίου 2019
- τόπος: ξενοδοχείο Makedonia Palace
- ωράριο λειτουργίας:
14.00 - 16.00 επαγγελματίες, είσοδος με πρόσκληση ή με επίδειξη επαγγελματικής κάρτας
16:00 - 21.00 καταναλωτές, είσοδος με εισιτήριο
- εισιτήριο: 5€

- hashtags: #rosegrandtasting #rgt

Τα ροζέ κρασιά είναι μια σημαντική οινική τάση παγκοσμίως, η οποία έχει εδραιωθεί πλέον και στην ελληνική αγορά. Και η Wine Plus, ανταποκρινόμενη στην αναγνωρισμένη διάθεση των καταναλωτών αλλά και των επαγγελματιών να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις στον κόσμο των ροζέ κρασιών, διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη, ως ανοιξιάτικο παράλληλο event του Χάρτη των Γεύσεων, μια εκδήλωση αφιερωμένη αποκλειστικά στα ροζέ κρασιά.

Η Rosé Grand Tasting @Thessaloniki ║ Η Άνοιξη των ροζέ κρασιών, η μεγαλύτερη γευστική δοκιμή ροζέ κρασιών που έχει γίνει ποτέ στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Απριλίου στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Είναι μια σύγχρονου προφίλ εκδήλωση, η οποία στοχεύει στην ανάδειξη της ποικιλομορφίας των ροζέ κρασιών και αναμένεται να αγαπηθεί πολύ. Τα βασικά χαρακτηριστικά της είναι:

Απευθύνεται στους οινόφιλους καταναλωτές και τους επαγγελματίες.
Η εκδήλωση ξεκινά στις 14:00 και ολοκληρώνεται στις 21:00, αλλά οι δύο πρώτες ώρες (14:00 – 16:00) προορίζονται αποκλειστικά για επαγγελματίες.
Όλοι οι επισκέπτες παραλαμβάνουν στην είσοδο μαζί με το ποτήρι γευστικής δοκιμής και το κομψό και εύχρηστο σημειωματάριο κρασιού της Wine Plus για να σημειώνουν τα σχόλια και τις εντυπώσεις τους.

Είναι εκδήλωση ελευθέρου τύπου γευστικής δοκιμής.
Η Rosé Grand Tasting οργανώνεται χωρίς τη φυσική παρουσία των ίδιων των οινοπαραγωγών. Τα κρασιά βρίσκονται εκτεθειμένα με όμορφο τρόπο μέσα στην αίθουσα, ταξινομημένα ανάλογα με την ποικιλιακή τους σύνθεση, και ο επισκέπτης σερβίρεται μόνος του όσα και όποια κρασιά θέλει να δοκιμάσει. Οι λεπτομερείς πληροφορίες για το κάθε κρασί βρίσκονται τυπωμένες, δίπλα στη φιάλη του, ενώ η έμπειρη ομάδα συνεργατών της Wine Plus είναι πανέτοιμη να δώσει οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορίες στους επισκέπτες.

Συμμετέχουν 95 ροζέ κρασιά! ** Διαβάστε τη λίστα **
Φρέσκα και δροσιστικά, με ελκυστικό χρώμα και γεύση που ταιριάζει απόλυτα με την άνοιξη και το καλοκαίρι. Ανάμεσα τους εκπρόσωποι των κυριότερων ροζέ ονομασιών προέλευσης, γεωγραφικών ενδείξεων, ποικιλιών αμπέλου, πολλές νέες κυκλοφορίες και σημαντικές ξένες ετικέτες του διεθνούς αμπελώνα.

Πλαισιώνεται από πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων. ** Διαβάστε το πρόγραμμα **
Η Wine Plus, σταθερά επενδύοντας σε ενέργειες που προάγουν τη διείσδυση στη γνώση, έχει προβλέψει και πάλι ένα πλούσιο και ενδιαφέρον πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων.
Στο 'Wine Plus Wine School' προτείνει δωρεάν, 30λεπτα σεμινάρια εισαγωγής στην παραγωγή και τη γευστική δοκιμή των ροζέ κρασιών.
Στο 'Θέατρο Γεύσης' θα σερβιριστούν εδέσματα που αναδεικνύουν την αρμονία ροζέ κρασιών & εδεσμάτων.
Στο stand 'Do you feel lucky?' θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις 16 φιαλών ροζέ magnum. ** Διαβάστε τη λίστα των magnum ** (Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν.)
Με την είσοδο στη Rosé Grand Tasting @Thessaloniki μπορείτε να παρακολουθήσετε τις παράλληλες εκδηλώσεις χωρίς πρόσθετο κόστος. Δεν απαιτείται κράτηση θέσης.

Ακόμη, ‘Η Rosé Grand Tasting @Thessaloniki βγαίνει στην πόλη’ υποστηρίζοντας οινικές εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν σε wine bars/bistrot της Θεσσαλονίκης. ** Διαβάστε το πρόγραμμα **

Η Rosé Grand Tasting @Thessaloniki ║ Η Άνοιξη των ροζέ κρασιών, το ανοιξιάτικο παράλληλο event του αγαπημένου Χάρτη των Γεύσεων, είναι μια εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσετε!
Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε!

Πληροφορίες: Wine Plus, info@wineplus.gr

Η Rosé Grand Tasting οργανώνεται από τη Wine Plus με την αιγίδα του Thessaloniki Food Festival και την υποστήριξη πληθώρας χορηγών. Οι εταιρείες που έχουν δηλώσει την υποστήριξή τους για τη διοργάνωση είναι οι: Nestlé, Acqua Panna, San Pellegrino, Κορπή, Redecoration, Μασούτης, Τυροκομικά Προίκας, Τυροκομείο Διβάνης, Αλλαντοποιία Sary, Chef stories. Χορηγοί επικοινωνίας: Wine Trails, Agronews, Andro, parallaxi.gr, Greek Cellar, Debbiestravel.gr
* H Rosé Grand Tasting @Thessaloniki και οι παράλληλες εκδηλώσεις της θα φωτογραφηθούν και θα βιντεοσκοπηθούν από επαγγελματία φωτογράφο.
Λόγω του δημόσιου χαρακτήρα της εκδήλωσης, φωτογραφίες και λήψεις βίντεο θα χρησιμοποιηθούν για την προβολή της σε ΜΜΕ, έντυπα και κοινωνικά δίκτυα.
Με την είσοδό τους στην εκδήλωση, οι επισκέπτες επιβεβαιώνουν τη συναίνεσή τους στο ενδεχόμενο εμφάνισής τους στις φωτογραφίες ή/και τις λήψεις που θα δημοσιευτούν.


ΑΛΛΑ Παρουσιάσεις - Ημερίδες
Το Εμπορικό Κέντρο της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα ολοκληρώνει την τριλογία των ενημερωτικών βιβλιαρίων για τα περίφημα ...