ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022
Ambrosia restaurant
Hyatt Regency Thessaloniki


Σας προσκαλούμε σε ένα δείπνο
γεμάτο θαλασσινές μυρωδιές και γεύσεις…

Ο πολυβραβευμένος executive chef Απόστολος Αλτάνης
σχεδιάζει ένα μενού για τους ορκισμένους λάτρεις της θάλασσας
και εμείς επιλέγουμε τα κρασιά, σπουδαία λευκά και ροζέ,
και εγγυόμαστε τη γευστική αρτιότητα και αρμονία της κάθε μιας μπουκιάς!

Menu

Μηλοκόπι μαρινάτο
υφές παντζαριού, οσπριάδα, φακές μπελούγκα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Θαλασσίτης 2020, Γαία Οινοποιητική (Π.Ο.Π. Σαντορίνη)
Eruption Rosé 2021, Noema Winery (Π.Ο.Π. Αμύνταιο)


****

Μπουγιουρντί γαρίδας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Lexis K 2020, Οινοποιείο Ζαχαριά
Rosé Ξινόμαυρο 2020, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)


****

Σορμπέ λεμονιού
τσάι μπιτούνι & τζιτζιμπίρα

****

Μπακαλιάρος με χόρτα
γκρεμολάτα ντομάτας, σος αστακού
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Σκυτάλη 2019, Οινοποιείο Χατζηδάκη (Π.Ο.Π. Σαντορίνη)
Thema Rosé 2021, Κτήμα Παυλίδη (Π.Γ.Ε. Δράμα)


****

Πάβλοβα
Strawbar Origin

.....................................................................................................................................................

Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο executive chef του Hyatt Regency Thessaloniki
Απόστολος Αλτάνης

Ώρα προσέλευσης: 20:45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 54€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Ambrosia, τηλ. 2310 401295
Hyatt Regency Thessaloniki

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022
Εστιατόριο Da Vinci
Hotel Nikopolis Thessaloniki

Καλωσορίζουμε το λυτρωτικό τριώδιο
και τις ξελογιάστρες Απόκριες με ...
Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021
Εστιατόριο Salonica
Makedonia Palace
Υλικά μοναδικής ποιότητας, πληθωρικές ιδέες,
υποδειγματικός σεβασμός στην παράδοση, ...
Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021
εστιατόριο Chan
The Met Hotel
Αφιερώνουμε το επόμενο δείπνο μας στα άγρια μανιτάρια.
Μορχέλες, βασιλομανίταρα και κανθαρέλλες ...