ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A

Ambrosia restaurant
Hyatt Regency Thessaloniki
Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021


Βασιλικός, λουίζα, μελισσόχορτο, κόλιανδρος και θυμάρι.
Στα αρωματικά φυτά της ελληνικής φύσης
αφιερώνουμε το πρώτο μας δείπνο για το φθινόπωρο του 2021.

Και σας προσκαλούμε στη δροσερή βεράντα του εστιατορίου Ambrosia στο Hyatt Regency Thessaloniki
για να απολαύσουμε τους μυρωμένους ‘ψιθύρους’ τους,
στα ραφινάτα πιάτα του πολυβραβευμένου executive chef Απόστολου Αλτάνη.

Σπουδαία λευκά, ροζέ και ερυθρά κρασιά συμπληρώνουν το μενού
οδηγώντας σε διαδοχικά γευστικά crescendos…

Menu

Μαρινάτο λαβράκι με κόλιανδρο,
αβοκάντο, τσίλι & κρίταμο τουρσί
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
San Gerasimo 2020, Ορεάλιος Γη (Π.Ο.Π. Ρομπόλα)
Ασύρτικο 2020, Κτήμα Χατζημιχάλη (Π.Γ.Ε. Κοιλάδα Αταλάντης)


****

Ματσάτα Φολέγανδρου
με ραγού γαρίδας & μελισσόχορτο
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Eruption 2020, Symposium Cellars (ροζέ Π.Ο.Π. Αμύνταιο)
Peplo 2020, Κτήμα Σκούρα (Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)


****

Σορμπέ μοσχολέμονο
με ζελέ ρακής και λουίζα

****

Μοσχαράκι με αρακά & θυμάρι
πουρέ καπνιστής πατάτας & σος κόκκινου κρασιού
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
LimNeon 2019, Κτήμα Πόρτο Καρράς (Π.Ο.Π. Πλαγιές Μελίτωνα)
Ξινόμαυρο 2017, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)

****

Τάρτα σοκολάτας με βασιλικό

………………………………………………………………………………………

Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο executive chef του Hyatt Regency Thessaloniki
Απόστολος Αλτάνης

Ώρα προσέλευσης: 20:45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00

Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 48€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Ambrosia, τηλ. 2310 401295
Hyatt Regency Thessaloniki

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2024
Εστιατόριο Salonica
Makedonia Palace
Το Χριστουγεννιάτικο δείπνο μας, και φέτος,
έχει την υπογραφή του πολυβραβευμένου ...
Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2024
Chan, The Met Hotel
Συνεχίζουμε τη γευστική περιήγηση στην υφήλιο,
με τον executive chef Δημήτρη Τσανανά
να σχεδιάζει ένα μενού ...
Εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα
Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Σας το έχουμε πει, εμείς στη Wine Plus αγαπάμε πολύ το φθινόπωρο!
Αποφασίσαμε, λοιπόν, να ...