ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A


MonAsty Hotel Thessaloniki
Autograph Collection by Marriott International
Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Ανθότυρο και γαλομυζήθρα,
κοπανιστή Κυκλάδων, βολάκι Άνδρου και νιβατό Βερδικούσας

Στο επόμενο δείπνο μας,
ο executive chef του ατμοσφαιρικού MonAsty Hotel Thessaloniki Κωνσταντίνος Μποβιάτσης
ετοιμάζει ένα μενού που απογειώνει φρέσκα τυριά απ’ όλη τη χώρα.

Εμείς, όπως πάντα, επιλέγουμε, για συνοδούς των πιάτων, σπουδαία κρασιά
και εγγυόμαστε τη γευστική αρτιότητα και αρμονία της κάθε μίας μπουκιάς!

Menu

Καλωσόρισμα
Ταρτάκι με κοπανιστή Κυκλάδων και μπριάμ λαχανικών
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Μοσχάτο Άσπρο 2023, Ε.Ο.Σ. Σάμου
Πάρος 2023, Κτήμα Μωραΐτη (Π.Ο.Π. Πάρος)


****

Πατάτες με αυγά
ανθότυρο | κρουασάν πατάτας | κρόκος κονφί | μαύρο αλάτι
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Ασύρτικο 2022, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Delear 2023, Semeli Estate


****

Πολύχρωμη σαλάτα με ντοματίνια
νιβατό Βερδικούσας | χυμός αγγούρι | χώμα ελιάς | φρέσκος βασιλικός
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Ξινόμαυρο Blanc des Noirs 2023, Noema Winery (Π.Γ.Ε. Φλώρινα)
Γέννημα Ψυχής ροζέ 2023, Κτήμα Μανωλεσάκη (Π.Γ.Ε. Δράμα)


****

Σιγοψημένο Καλαρρύτικο αρνάκι
αρωματικός Τραχανάς | γαλομυζήθρα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Pinot Noir 2022, Κτήμα Άλφα (Π.Γ.Ε. Φλώρινα)
Aglianico 2019, Κτήμα Χατζημιχάλη (Π.Γ.Ε. Κοιλάδα Αταλάντης)


****

Βολάκι Άνδρου
cremeux γιαούρτι | κηρήθρα με ανθόμελο | πανσές

………………………………………………………………………………………

Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο executive chef του ξενοδοχείου MonAsty
Κωνσταντίνος Μποβιάτσης

Ώρα προσέλευσης: 20:45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 60€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το MonAsty Hotel Thessaloniki, τηλ. 2314 400040 (11:00-23:00)

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
11/11/2025 Spices bazaar
Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2025
Chan, The Met Hotel
Στο επόμενο δείπνο της Wine Plus 
υποκύπτουμε στη γοητεία των μπαχαρικών!
Ο executive chef Δημήτρης Τσανανάς
τα ...
Εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα
Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2025

Στο επόμενο δείπνο μας
η μίξη γεύσεων από τη Μεσόγειο, την Ασία, τη Λατινική Αμερική 
δημιουργεί ...
Ambrosia restaurant 
Hyatt Regency Thessaloniki 
Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2025
Στο πρώτο δείπνο της σεζόν 
θα γνωρίσουμε τον νέο executive chef του Hyatt Regency Thessaloniki 
Δημήτρη ...