Menu
Μπουρέκι Αγκινάρας
Γλάσο από ζωμό αρνιού, κρέμα αρακά με μέντα, λάδι καπνιστής ντομάτας
Μπλε Καβούρι & Αφρός Γαρίδας & παστράμι από Black Angus
Φινετσάτη σύνθεση θαλασσινών με παστράμι σε αντίστιξη
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Κτήμα Μανωλεσάκη λευκό 2024 (Π.Γ.Ε. Δράμα)
Δροσαλλίς 2023, Οινοποιία Παρπαρούση (Π.Γ.Ε. Αχαΐα)
Ροζέ Ξινόμαυρο 2024, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
****
Λαυράκι Ξηρής Ωρίμανσης
Σερβιρισμένο με ζεστή κρέμα ταραμά και βελούδινη σελινόριζα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Theá 2023, Semeli (Π.Ο.Π. Μαντίνεια)
Cavalieri Ασύρτικο 2024, Nico Lazaridi (Π.Γ.Ε. Δράμα)
****
Φιλέτο Αρνιού Καπνιστό
Συνοδεύεται από τραχανότο, κρέμα γλυκού κρεμμυδιού, παντζάρι απόσταγμα και νεαρά φύλλα μουστάρδας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Syrah 2022, Κτήμα Γεροβασιλείου (Π.Γ.Ε. Επανομή)
Ξινόμαυρο Gold Selection 2018, Κτήμα Χρυσοχόου (Π.Ο.Π. Νάουσα)
****
Μπακλαβάς με Φιστίκι & Ροδόνερο
Ελαφρύς και αρωματικός επίλογος, με στρώσεις λεπτών φύλλων και αρώματα Ανατολής
………………………………………………………………………………………
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο chef του εστιατορίου Όλυμπος Νάουσα
Δημήτρης Τασιούλας
Ώρα προσέλευσης: 20:45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 60€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα, τηλ. 2314 404040