Ποια είναι τα αγαπημένα καλοκαιρινά antipasti των Ιταλών; Πως φτιάχνουμε τo τέλειo ριζότο με φράουλες; Ποια είναι τα βασικά βήματα για τη δημιουργία ενός από τα πιο κλασικά comfort φαγητά της ναπολιτάνικης κουζίνας, των polpette; Πως ετοιμάζουμε ένα δροσιστικό semifreddo;
Πιστοί στην αρχική μας ιδέα, να παρουσιάζουμε ιδέες και λύσεις από chef με μεγάλη εμπειρία, αλλά προσιτές και εφαρμόσιμες στην κουζίνα του σπιτιού μας, με υλικά από την αγορά της πόλης μας, προτείνουμε το επόμενο Μάθημα Μαγειρικής με τίτλο «Καλοκαιρινές γεύσεις της Ιταλίας».
Θα συναντηθούμε τη Δευτέρα 26 Μαΐου, στις 19:00, για να παρακολουθήσουμε τον Executive Chef του The Met Hotel Δημήτρη Τσανανά να μας αποκαλύπτει τα μυστικά υλικών και μεθόδων παρασκευής συνταγών της ιταλικής κουζίνας που τόσο αγαπάμε! Θα μας παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο γεύμα με ορεκτικό, πρώτο πιάτο, κυρίως πιάτο και γλυκό.
Στη συνέχεια θα απολαύσουμε τα λαχταριστά εδέσματα στο ατμοσφαιρικό Sky Bar σε συνδυασμό με ταιριαστά κρασιά που θα επιλέξει η χημικός-οινολόγος Μαρία Νέτσικα.