ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A


Τα θαλασσινά είναι οι πρωταγωνιστές του δείπνου μας.

Ο chef του εστιατορίου Thria Δημήτρης Τασιούλας σχεδίασε ένα μενού βασισμένο στα προϊόντα της θάλασσας, με θαυμαστή γευστική ισομετρία και πιάτα που θα δημιουργήσουν αισθητικούς στοχασμούς.

Ο συνδυασμός των αέρινων εδεσμάτων με τα κρασιά θα απογειώσει την απόλαυση.

Μενού

Amuse bouche
Ταρτάρ τόνου με μήλο, μαύρο σκόρδο & μους παντζάρι
Nótes 2017, Οινοποιία Αϊδαρίνη (Ασύρτικο, Chardonnay, Malvazia Aromatica)

Ντολμάς θαλασσινών σε αφρό γαρίδας αρωματισμένο με κρόκο Κοζάνης
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά
Geometria Ασύρτικο 2017, Λαφαζάνης Οινοποιητική
Κτήμα Μέγα Σπήλαιο λευκό 2017 (Ασύρτικο, Λαγόρθι)

Ταλιατέλα σουπιάς με μαγιονέζα από μελάνι σουπιάς και κους κους μπρόκολο
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά
Hoof and Lur Μοσχοφίλερο 2017, Οινοποιείο Τρουπή
Emphasis Ασύρτικο 2013, Κτήμα Παυλίδη

Μπαρμπούνι φιλέτο με κρέμα φάβας και ντομάτα σε διαφορετικές υφές
Ξινόμαυρο ροζέ 2017, Κτήμα Αρβανιτίδη

Πορτοκαλόπιτα με παγωτό

Το μενού επιμελήθηκε ο chef Δημήτρης Τασιούλας

Ώρα προσέλευσης: 20.30 – 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00

Κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο: 44€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Thria, Μαρία Κάλλας 1, τηλ. 2310 821120

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
11/11/2025 Spices bazaar
Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2025
Chan, The Met Hotel
Στο επόμενο δείπνο της Wine Plus 
υποκύπτουμε στη γοητεία των μπαχαρικών!
Ο executive chef Δημήτρης Τσανανάς
τα ...
Εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα
Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2025

Στο επόμενο δείπνο μας
η μίξη γεύσεων από τη Μεσόγειο, την Ασία, τη Λατινική Αμερική 
δημιουργεί ...
Ambrosia restaurant 
Hyatt Regency Thessaloniki 
Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2025
Στο πρώτο δείπνο της σεζόν 
θα γνωρίσουμε τον νέο executive chef του Hyatt Regency Thessaloniki 
Δημήτρη ...