ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A


Τα θαλασσινά είναι οι πρωταγωνιστές του δείπνου μας.

Ο chef του εστιατορίου Thria Δημήτρης Τασιούλας σχεδίασε ένα μενού βασισμένο στα προϊόντα της θάλασσας, με θαυμαστή γευστική ισομετρία και πιάτα που θα δημιουργήσουν αισθητικούς στοχασμούς.

Ο συνδυασμός των αέρινων εδεσμάτων με τα κρασιά θα απογειώσει την απόλαυση.

Μενού

Amuse bouche
Ταρτάρ τόνου με μήλο, μαύρο σκόρδο & μους παντζάρι
Nótes 2017, Οινοποιία Αϊδαρίνη (Ασύρτικο, Chardonnay, Malvazia Aromatica)

Ντολμάς θαλασσινών σε αφρό γαρίδας αρωματισμένο με κρόκο Κοζάνης
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά
Geometria Ασύρτικο 2017, Λαφαζάνης Οινοποιητική
Κτήμα Μέγα Σπήλαιο λευκό 2017 (Ασύρτικο, Λαγόρθι)

Ταλιατέλα σουπιάς με μαγιονέζα από μελάνι σουπιάς και κους κους μπρόκολο
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά
Hoof and Lur Μοσχοφίλερο 2017, Οινοποιείο Τρουπή
Emphasis Ασύρτικο 2013, Κτήμα Παυλίδη

Μπαρμπούνι φιλέτο με κρέμα φάβας και ντομάτα σε διαφορετικές υφές
Ξινόμαυρο ροζέ 2017, Κτήμα Αρβανιτίδη

Πορτοκαλόπιτα με παγωτό

Το μενού επιμελήθηκε ο chef Δημήτρης Τασιούλας

Ώρα προσέλευσης: 20.30 – 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00

Κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο: 44€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Thria, Μαρία Κάλλας 1, τηλ. 2310 821120

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
Αφιερώνουμε το επόμενο δείπνο μας στην πληθωρική Ιταλική κουζίνα που πολύ αγαπάμε.
Ο Executive Chef του Hotel Nikopolis Thessaloniki Στέφανος Σταμίδης
δημιουργεί ...
Φρέσκα Chardonnay + Μεσογειακή κουζίνα = Ανανεώνουμε τη γνωριμία μας με το σταφύλι που αγαπάμε!
Ελληνικά Chardonnay που εκφράζουν την περιοχή παραγωγής ...
Σας προσκαλούμε στη βεράντα του εστιατορίου Ambrosia στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki για να απολαύσουμε "Μια βραδιά με ελληνικές γεύσεις και κρασιά ...