ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A


Τα θαλασσινά είναι οι πρωταγωνιστές του δείπνου μας.

Ο chef του εστιατορίου Thria Δημήτρης Τασιούλας σχεδίασε ένα μενού βασισμένο στα προϊόντα της θάλασσας, με θαυμαστή γευστική ισομετρία και πιάτα που θα δημιουργήσουν αισθητικούς στοχασμούς.

Ο συνδυασμός των αέρινων εδεσμάτων με τα κρασιά θα απογειώσει την απόλαυση.

Μενού

Amuse bouche
Ταρτάρ τόνου με μήλο, μαύρο σκόρδο & μους παντζάρι
Nótes 2017, Οινοποιία Αϊδαρίνη (Ασύρτικο, Chardonnay, Malvazia Aromatica)

Ντολμάς θαλασσινών σε αφρό γαρίδας αρωματισμένο με κρόκο Κοζάνης
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά
Geometria Ασύρτικο 2017, Λαφαζάνης Οινοποιητική
Κτήμα Μέγα Σπήλαιο λευκό 2017 (Ασύρτικο, Λαγόρθι)

Ταλιατέλα σουπιάς με μαγιονέζα από μελάνι σουπιάς και κους κους μπρόκολο
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά
Hoof and Lur Μοσχοφίλερο 2017, Οινοποιείο Τρουπή
Emphasis Ασύρτικο 2013, Κτήμα Παυλίδη

Μπαρμπούνι φιλέτο με κρέμα φάβας και ντομάτα σε διαφορετικές υφές
Ξινόμαυρο ροζέ 2017, Κτήμα Αρβανιτίδη

Πορτοκαλόπιτα με παγωτό

Το μενού επιμελήθηκε ο chef Δημήτρης Τασιούλας

Ώρα προσέλευσης: 20.30 – 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00

Κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο: 44€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Thria, Μαρία Κάλλας 1, τηλ. 2310 821120

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
Dînner en Blanc 2020
Sky bar
Ξενοδοχείο The Met
Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Φέτος το καλοκαίρι μένουμε Ελλάδα.
Επισκεπτόμαστε αγαπημένους τόπους, ανακαλύπτουμε ...
Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020
εστιατόριο Thria

Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, πλην τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια όλων μας,
ξεκινάμε ...
Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου
εστιατόριο Ambrosia, Hyatt Regency Thessaloniki

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί μια διαφορετική Τσικνοπέμπτη
στο εστιατόριο ...