ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A

Στο δείπνο της Wine Plus υποκύπτουμε στη γοητεία των αρωματικών φυτών!
Ο executive chef Δημήτρης Τσανανάς τα χρησιμοποιεί στα πιάτα του και εμείς επιλέγουμε κρασιά που ακομπανιάρουν τέλεια την έντονη μυρωδιά ή την πικάντικη γεύση τους.

Φέτος, εναρμονιζόμενοι με το χρώμα trend: millennial pink σας προτρέπουμε να φορέσετε τα ροζ σας!!
Φόρεμα, μπλούζα, πουκάμισο, εσάρπα, γραβάτα ή pochette (!!) κι ελάτε να καλωσορίσουμε αρωματικά το καλοκαίρι!

Dîner en Rosé | La vie en aromes
Πέμπτη 14 Ιουνίου
Sky Bar, 7ος όροφος The Met Hotel


Menu

Πικάντικη ρόκα και σπανάκι με fluid gel καρπουζιού
φρέσκο δυόσμο και spring rolls με Αθωνίτικη φέτα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά
Ψηλές Κορφές 2017, Ε.Ο.Σ. Σάμου
Aetheria λευκός 2017, Semeli


****

Ριζότο με γαρίδες, χυμό ντομάτας,
φρέσκο βασιλικό και μαρμελάδα λεμονιού
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά
L' Esprit du Lac 2017, Κυρ-Γιάννη
Ξινόμαυρο Rosé 2017, Κτήμα Αρβανιτίδη


****

Sorbet νεκταρίνι με σιρόπι δυόσμου

****

Μαύρος χοίρος Όλυμπου* με γλυκάδια
βελούδινη σάλτσα ντομάτας αρωματισμένη με δενδρολίβανο
και μελιτζάνα σε 2 μορφές.
(* η εκτροφή του μαύρου χοίρου γίνεται αποκλειστικά με καρπό ελιάς)
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά
Μαυροκουνδούρα 2015, Κτήμα Αβαντίς
Ammos Nemea 2015, Κτήμα Παλυβου


****

Δίδυμο μους πραλίνας – σοκολάτας σε cannoli, crocan φουντουκιού
με sauce anglaise λεβάντας και παγωτό καφέ espresso


Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο executive chef του ξενοδοχείου The Met Δημήτρης Τσανανάς

Ώρα προσέλευσης: 20:30 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.15
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 39€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το Sky bar, The Met Hotel, τηλ. 2310 017 154

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου
Εστιατόριο Salonica, Makedonia Palace
Στο Χριστουγεννιάτικο δείπνο μας,
ο κορυφαίος Executive Chef του Makedonia Palace Σωτήρης Ευαγγέλου
Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019
Regency Casino Thessaloniki
Στο επόμενο δείπνο μας θα συνδυάσουμε τις ραφινάτες δημιουργίες του βραβευμένου executive chef Απόστολου ...
Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019
Hotel Nikopolis Thessaloniki
Αφιερώνουμε το επόμενο δείπνο μας στο φθινόπωρο -που πολύ αγαπάμε- και στις γεύσεις του.
Ο Executive ...