ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A

Σας προσκαλούμε στη βεράντα του εστιατορίου Ambrosia στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki για να απολαύσουμε "Μια βραδιά με ελληνικές γεύσεις και κρασιά αστέρια"!

Να ανταλλάξουμε ευχές για το καλοκαίρι, δοκιμάζοντας τα εξαίρετα πιάτα του πολυβραβευμένου executive chef Απόστολου Αλτάνη δίπλα σε κρασιά αστέρια!

«A night with the stars - Μια βραδιά με ελληνικές γεύσεις»
Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018
Ambrosia restaurant
Hyatt Regency Thessaloniki



Menu

Welcome
Μαλαγουζιά 2017, Κτήμα Αρβανιτίδη


Τσιπούρα μαρινάτη
πράσινο τζατζίκι, μαύρο σκόρδο, μελισσόχορτο & κρέμα αγγουριού
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Μαντίνεια 2017, Κτήμα Τσέλεπου (Μοσχοφίλερο)
Plano Ασύρτικο 2016, Κτήμα Τέχνη Οίνου

****

Ντοματόρυζο
ντοματίνια Σαντορίνης, λουκάνικο Τζουμαγιάς & φέτα σαγανάκι
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Έμμετρος λόγος ροζέ 2017, Tsantali (Ξινόμαυρο, Syrah)
Apla 2017, Oenops Wines (Ξινόμαυρο, Λημνιώνα, CS)


****

Σορμπέ καρπούζι
ζελέ φέτας

****

Εξοχικό
σιγοψημένο χοιρινό & κρέμα καπνιστής πατάτας, σάλτσα ψητού με ερυθρό κρασί
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Λημνιό 2016, Κτήμα Βουρβουκέλη
Άγιος Χρόνος 2013, Κτήμα Αβαντίς (Syrah, Viognier)


****

Κεράσι
μους πικρής σοκολάτας με άρωμα φράουλας, φρούτα του δάσους & σορμπέ βατόμουρο
Μαυροδάφνη Réserve 2009, Cavino

………………………………………………………………………………………

Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο executive chef του Hyatt Regency Thessaloniki Απόστολος Αλτάνης

Ώρα προσέλευσης: 20:30 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.15
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 48€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Ambrosia, Hyatt Regency Thessaloniki, τηλ. 2310 401295

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου
Εστιατόριο Salonica, Makedonia Palace
Στο Χριστουγεννιάτικο δείπνο μας,
ο κορυφαίος Executive Chef του Makedonia Palace Σωτήρης Ευαγγέλου
Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019
Regency Casino Thessaloniki
Στο επόμενο δείπνο μας θα συνδυάσουμε τις ραφινάτες δημιουργίες του βραβευμένου executive chef Απόστολου ...
Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019
Hotel Nikopolis Thessaloniki
Αφιερώνουμε το επόμενο δείπνο μας στο φθινόπωρο -που πολύ αγαπάμε- και στις γεύσεις του.
Ο Executive ...