ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A

Φρέσκα Chardonnay + Μεσογειακή κουζίνα = Ανανεώνουμε τη γνωριμία μας με το σταφύλι που αγαπάμε!

Ελληνικά Chardonnay που εκφράζουν την περιοχή παραγωγής τους, που αντικατοπτρίζουν την τέχνη του οινοποιού τους, που γοητεύουν κάποια με τα φινετσάτα αρώματα, άλλα με τον ελκυστικό όγκο, όλα με την ισορροπία, το νεύρο και τον κοσμοπολίτικο αέρα!

Αυτά τα γοητευτικά Chardonnay είναι η έμπνευση για το λαχταριστό μενού που δημιούργησε ο chef Δημήτρης Τασιούλας για το επόμενο δείπνο μας.



«(ξανα) Ανακαλύπτουμε τη γοητεία του Chardonnay»
Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018
Thria restaurant
Menu

Amuse bouche
Τραγανή γαρίδα με καραμελωμένη γλυκοπατάτα και γλάσο από βερίκοκο

****
Καρπάτσιο λαβράκι με σησαμέλαιο, yuzu,
καπνιστό αλάτι και αφρό lime
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Château Julia Chardonnay 2017, Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη (Π.Γ.Ε. Δράμα)
Chardonnay Χουλέβαινα 2017, Κτήμα Χατζημιχάλη (Π.Γ.Ε. Κοιλάδα Αταλάντης)


****

Χτένια με κρέμα από αγκινάρα Ιερουσαλήμ και χόρτα της θάλασσας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Chardonnay 2017, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Logos Wine Chardonnay 2017, Κτήμα Ζαφειράκη (Π.Γ.Ε. Τύρναβος)


****

Τραγανό κοτόπουλο με κους-κους καλαμποκιού και φύλλα εστραγκόν
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Semeli Chardonnay 2017, Semeli Wines (Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)
Chardonnay 2017, Κτήμα Γεροβασιλείου (Π.Γ.Ε. Επανομή)


****

Ελαστική σοκολάτα με κραμπλ απο τσάι ματσα, μους λευκής σοκολάτας με στραγγιστό γιαούρτι,
καραμελωμένη bitter σοκολάτα και φρούτα ποσέ και παγωτό πραλίνα φουντουκιού.
………………………………………………………………………………………

Το μενού επιμελήθηκε ο chef Δημήτρης Τασιούλας

Ώρα προσέλευσης: 20.45 – 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00

Κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο: 49€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Thria, Μαρία Κάλλας 1, τηλ. 2310 821120

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου
Εστιατόριο Salonica, Makedonia Palace
Στο Χριστουγεννιάτικο δείπνο μας,
ο κορυφαίος Executive Chef του Makedonia Palace Σωτήρης Ευαγγέλου
Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019
Regency Casino Thessaloniki
Στο επόμενο δείπνο μας θα συνδυάσουμε τις ραφινάτες δημιουργίες του βραβευμένου executive chef Απόστολου ...
Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019
Hotel Nikopolis Thessaloniki
Αφιερώνουμε το επόμενο δείπνο μας στο φθινόπωρο -που πολύ αγαπάμε- και στις γεύσεις του.
Ο Executive ...