ENG

Μαθήματα Μαγειρικής

A A

Ο Δεκέμβριος είναι -σχεδόν- εδώ. Και Δεκέμβριος ίσον Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά. Η Wine Plus στολίζει με γιορτινή χρυσόσκονη -και διάθεση- τα Μαθήματα Μαγειρικής της και μας προτείνει ένα αγχολυτικό διάλειμμα στο στρες και την πίεση της μέρας, που συγχρόνως θα μας βοηθήσει να ετοιμάσουμε ξεχωριστά εδέσματα για τις πιο λαμπερές ημέρες και νύχτες του χρόνου.

Θα συναντηθούμε την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στο εστιατόριο Avenue 48 του ξενοδοχείου The Met για να παρακολουθήσουμε τον Executive Chef Δημήτρη Τσανανά να μας αποκαλύπτει τα μυστικά υλικών και μεθόδων παρασκευής εντυπωσιακών χριστουγεννιάτικων πιάτων!

Θα μας παρουσιάσει ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο μενού που θα μας μείνει αξέχαστο!

Menu

Παραδοσιακό τραγανό περέκ με γέμιση κιμά, πράσο,
ξύσμα πορτοκαλιού και αιγοπρόβειο γιαούρτι

****
Carpaccio τόνου, ρόκα, pecorino, fluid jell ροδίου,
mayo truffle-yuzu & zest γλυκολέμονο σε σιρόπι δυόσμου

****
Μοσχαράκι γάλακτος στην κατσαρόλα, κρέμα καρότου,
μανιτάρια timbale, πατάτα half roast

****

Ημι-σφαίρα σοκολάτας, μήλα με κανέλα και σταφίδες,
πραλίνα φουντουκιού, μαρέγκα


Στη συνέχεια θα απολαύσουμε τα λαχταριστά εδέσματα σε συνδυασμό με ταιριαστά κρασιά που θα επιλέξει η χημικός-οινολόγος Μαρία Νέτσικα.

Τα Μαθήματα Μαγειρικής αρχίζουν στις 7:00 μ.μ., διαρκούν 3 ώρες και συνοδεύονται από ενημερωτικό υλικό.

Το κόστος για την παρακολούθηση του μαθήματος, το έντυπο με τις συνταγές και το cocktail dinner που ακολουθεί είναι 21,77€ + ΦΠΑ. Τελική τιμή: 27€.

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής: 2310 888311, info@wineplus.gr, www.wineplus.gr

ΑΛΛΑ Μαθήματα Μαγειρικής
Πως φτιάχνουμε τις confetture, τις πικάντικες μαρμελάδες των Ιταλών (ιταλικά chutneys) που θα μετατρέψουν τα πιάτα των τυρών και των αλλαντικών σε ...