Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019
εστιατόριο Thria
Πράσινη πιπεριά, πεπόνι, φραγκοστάφυλο, grape fruit, λευκόσαρκο ροδάκινο, τάρτα λεμόνι
Αφυπνιστική οξύτητα & μεστή γεύση
Το Sauvignon Blanc είναι ένα έξοχο λευκό σταφύλι με εκπληκτικό ποικιλιακό χαρακτήρα.
Ελληνικά Sauvignon Blanc που εκφράζουν την περιοχή παραγωγής τους,
αντικατοπτρίζουν την τέχνη του οινοποιού τους και γοητεύουν με τον κοσμοπολίτικο αέρα τους
είναι η έμπνευση για το πρώτο δείπνο της νέας σεζόν.
Και το πλακόστρωτο του εστιατορίου Thria, μπροστά στον Θερμαϊκό, είναι το τέλειο σκηνικό
για ένα ακόμη Wine Plus dinner-εμπειρία!
Το λαχταριστό μενού δημιούργησε ο chef Δημήτρης Τασιούλας.
Μενού
Amuse bouche
Κέλυφος gorgonzola με καρύδια, σέλερι και μήλο
Ντοματοσαλάτα με απόσταγμα από καπνιστό χέλι,
κρέμα αβοκάντο και αλμύρα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Sauvignon Blanc 2018, Οινοποιία Αϊδαρίνη (Π.Γ.Ε. Πλαγιές Πάικου)
Πανσέλοινος Sauvignon Blanc 2018, Lykos Wines (Π.Γ.Ε. Στερεά Ελλάδα)
Sauvignon Blanc 2018 Αμπελοτόπι Κρυόβρυση, Κτήμα Χατζημιχάλη (Π.Γ.Ε. Κοιλάδα Αταλάντης)
Χτένια, κρέμα από λευκό σπαράγγι με απόσταγμα από μυρώνια,
χαβιάρι από λάδι τρούφας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
The White 2018, Ορεινοί Αμπελώνες Λαλίκου (Π.Γ.Ε. Καβάλα)
Sauvignon Blanc 2018 Fumé, Κτήμα Άλφα (Π.Γ.Ε. Φλώρινα)
Λαυράκι με κρέμα από αγκινάρα Ιερουσαλήμ,
popcorn αμάρανθου, σφουγγάρι από μαύρο σουσάμι και miso
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Ντρούμο 2018, Κυρ – Γιάννη (Π.Γ.Ε. Φλώρινα)
Sauvignon Blanc 2018, Κτήμα Γεροβασιλείου (Π.Γ.Ε. Επανομή)
Τάρτα με βατόμουρα κρέμα yuzu,
μήλα ώσμωσης και crumbl αμυγδάλου
....................................................................................................................................................
Το μενού επιμελήθηκε ο chef Δημήτρης Τασιούλας
Ώρα προσέλευσης: 20.45 – 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο: 47€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Thria, Μαρία Κάλλας 1, τηλ. 2310 821120