ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020
Εστιατόριο Chan, The Met Hotel

Στο πρώτο δείπνο της χρονιάς
ο executive chef Δημήτρης Τσανανάς μας ‘αφηγείται’ τις γευστικές αναμνήσεις του από τον Λίβανο,
καρυκεύοντας με μια σύγχρονη ματιά παραδοσιακά ανατολίτικα πιάτα.


Menu

Ατομικό πιάτο
Μουζαντάρα: φακόρυζο με καραμελωμένο κρεμμύδι και γιαούρτι με κύμινο και lime
Μαλαγουζιά 2019, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)

Sharing
Ταμπουλέ: μαϊντανός, ντομάτα, πλιγούρι, φρέσκο κρεμμύδι, φρέσκο δυόσμο
Κεμπέτ πατάτα: πατατοσαλάτα με πλιγούρι και διάφορα αρωματικά
Χούμους: ρεβίθια, ταχίνι, σκόρδο
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Πλάνο Ασύρτικο 2018, Κτήμα Τέχνη Οίνου (Π.Γ.Ε. Δράμα)
Grenache Rouge 2018, Lykos Wines (Π.Γ.Ε. Εύβοια)


Sharing
Φαλάφελ: ρεβίθια, κρεμμύδι, σκόρδο, κόλιανδρο
Αρναμπίτ: τηγανιτό κουνουπίδι με ταρατούρ
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Κυδωνίτσα 2018, Οινοποιητική Μονεμβασιάς (Π.Γ.Ε. Λακωνία)
Έμμετρος λόγος ροζέ 2019, Tsantali (Π.Γ.Ε. Μακεδονία)


Ατομικό πιάτο
Κάφτα: μοσχαρίσιος & χοίρινος κιμάς σε kebab με 7 μπαχαρικά και μαϊντανό
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Πετάλι Λιάτικο 2017, Οινοποιείο Διαμαντάκη (Π.Γ.Ε. Κρήτη)
Νάουσα 2017, Κτήμα Χρυσοχόου (Π.Ο.Π. Νάουσα)


Όλα τα παραπάνω εδέσματα σερβίρονται με:
Λιβανέζικες πίτες, ελαιόλαδο και ζάαταρ, τουρσιά, ψητά φρέσκα κρεμμυδάκια & ελιές

Ατομικό πιάτο
Μπακλαβάς Λιβάνου: φιστίκι, σταφίδες, σουσάμι και παγωτό καϊμάκι

....................................................................................................................................................

Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο executive chef του ξενοδοχείου The Met
Δημήτρης Τσανανάς

Ώρα προσέλευσης: 20:45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00

Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 39€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Chan, The Met Hotel, τηλ. 2310 017 000

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2024
Εστιατόριο Salonica
Makedonia Palace
Το Χριστουγεννιάτικο δείπνο μας, και φέτος,
έχει την υπογραφή του πολυβραβευμένου ...
Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2024
Chan, The Met Hotel
Συνεχίζουμε τη γευστική περιήγηση στην υφήλιο,
με τον executive chef Δημήτρη Τσανανά
να σχεδιάζει ένα μενού ...
Εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα
Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Σας το έχουμε πει, εμείς στη Wine Plus αγαπάμε πολύ το φθινόπωρο!
Αποφασίσαμε, λοιπόν, να ...