ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021
εστιατόριο Chan
The Met Hotel


Αφιερώνουμε το επόμενο δείπνο μας στα άγρια μανιτάρια.

Μορχέλες, βασιλομανίταρα και κανθαρέλλες δίνουν πλούσιο γήινο τόνο
στα πιάτα που ετοίμασε ο executive chef Δημήτρης Τσανανάς.

Δίπλα τους, λευκά, ροζέ και ερυθρά κρασιά
είναι τα οχήματα που ξετυλίγουν την αρωματική και γευστική παλέτα των συνδυασμών.

Menu

Άγρια μανιτάρια σοτέ
αυγό ποσέ | γραβιέρα Αμφιλοχίας | φρέσκο θυμάρι & chive
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Gris Μοσχοφίλερο 2020, Κανακάρης (Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)
Ορεινός Ήλιος ροζέ 2020, Σεμέλη (Π.Γ.Ε. Κορινθία)



Schnitzel μανιταριών
σπανάκι – ρόκα | nuts καλαμποκιού | vinaigrette φέτας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Chardonnay 2020, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Φαιά Γη 2020, Μπουτάρη (Π.Ο.Π. Μαντίνεια)



Sorbet πορτοκάλι | λικέρ σοκολάτας


Φιλέτο μοσχαράκι γάλακτος στον φούρνο | ραβιόλια μανιταριών
κρέμα κρητικής γραβιέρας | τρίχρωμα καρότα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Λημνιώνα 2018, Κτήμα Ζαφειράκη (Π.Γ.Ε. Τύρναβος)
Δέκα ερυθρό 2010, Οινογένεσις (Π.Γ.Ε. Δράμα)



New York cheese cake
λευκή σοκολάτα | γλυκό κουταλιού μανιτάρι |σμέουρο


Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο executive chef του ξενοδοχείου The Met
Δημήτρης Τσανανάς

Ώρα προσέλευσης: 20:45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 43€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Chan, The Met Hotel, τηλ. 2310 017 000

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
Εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα
Τρίτη 12 Μαρτίου 2024
Στο αποκριάτικο δείπνο μας, ο chef Δημήτρης Τασιούλας ετοιμάζει
ένα μενού εμπνευσμένο από ...
Εστιατόριο Alfredo’s
Regency Casino Thessaloniki Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024
Salmorejo, chorizo, hamón Ibérico Pata Negra, machego…
Για το πρώτο δείπνο της χρονιάς
ο πολυβραβευμένος ...
Εστιατόριο Salonica
Makedonia Palace
Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Το Χριστουγεννιάτικο δείπνο μας, και φέτος,
έχει την υπογραφή του πολυβραβευμένου ...